TELSTAR HOUDT LANG STAND BIJ AJAX

Telstar speelde vrijdag 30 december op De Toekomst een ingelaste oefenwedstrijd tegen de hoofdmacht van AFC Ajax. In een wedstrijd over 120 minuten maakte de selectie van de Witte Leeuwen en diverse beloften de nodige minuten in aanloop naar de hervatting van de competitie

 

Op een steeds natter en stormachtiger sportpark hadden de vaste starters van Telstar de zaken goed op orde tegen de regerend landskampioen. Het team van Mike Snoei ging met een minimale achterstand (1-0 door Davy Klaassen) en het nodige vertrouwen de kleedkamer in. 

 

Ajax, dat op nagenoeg volle sterkte aantrad, kon de score verder uitbouwen nadat beide teams gedurende de verlengde tweede helft (15+30+30 minuten) met wisselen waren begonnen. Een hattrick van Brobbey en een late goal van Aertssen zorgden voor de 5-1 einduitslag. Invaller Rein Smit tekende tussendoor voor de treffer van de Witte Leeuwen, die terug kunnen kijken op een nuttige oefenwedstrijd.

 

Het oefenduel is in zijn geheel terug te kijken via het Youtube-kanaal van AFC Ajax.

 

Telstar hervat de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag 6 januari met een bezoek aan TOP Oss. Vier dagen later, op dinsdag 10 januari, staat in de Grolsch Veste de bekerontmoeting met FC Twente op het programma. Voor beide uitwedstrijden is de verkoop via telstarticket.nl reeds gestart. 

Naar boven