2-2

Telstar en Dordrecht in evenwicht

Vanavond kwamen de Schapenkoppen op bezoek in Velsen-Zuid. De nummer 15 van de ranglijst staat slechts twee punten onder Telstar dus een mooie gelegenheid om de voorsprong uit te breiden vanavond.
 

Anwar Bensabouh keerde vanavond terug in de basisopstelling van Mike Snoei. Dit ging ten koste van Jay Kruiver. Daarnaast waren Cain Seedorf, Koen Blommestijn en Thomas Oude Kotte nog afwezig.
 

De Witte Leeuwen begonnen slecht aan de wedstrijd want al na vijftig seconden schoten de bezoekers raak. Pinas reageerde op een diepe bal en verraste Koeman met een hard schot: 0-1. Telstar kwam al vroeg met een antwoord. Na een prima aanval kwam de bal bij Overtoom die met links prachtig uithaalde in de kruising: 1-1.
 

De Witte Leeuwen speelden prima de bal rond en in de 12e minuut werden ze beloond. Een fraaie corner van Giousis kwam precies op het hoofd van Plet die makkelijk binnen wist te koppen: 2-1. Telstar deed zichzelf te kort want uit het niets wisten de Schapenkoppen gelijk te maken. Het was wederom Pinas die wist te scoren. De aanvaller werd een prachtige pass diep gestuurd en schoot de bal beheerst langs Koeman: 2-2.
 

RUST
 

Glynor Plet bleef achter in de kleedkamer na de rust. Zijn vervanger was Yahya Boussakou die met zijn invalbeurt zijn thuisdebuut maakt voor de Witte Leeuwen. In de openingsfase was de invaller dichtbij een treffer. Helaas ging zijn schuiver voorlangs. Een minuut later werd Giousis met een heerlijke pass van Mulder diep gestuurd. De Griek kon alleen op de doelman af lopen maar nam helaas teveel tijd zodat de verdediger van Dordrecht kon ingrijpen.
 

De tweede helft was niet zo spectaculair als de eerste helft. Beide ploegen streden voor wat ze waard waren. De scheidsrechter strooide nog wel met flink wat kaarten deze helft maar er werd niet meer gescoord.
 


Opstelling Telstar

Koeman, Apau, Aktas, Blackson, Bensabouh(68. Liesdek(88 Kruiver)), Plet(46. Boussakou), Giousis, Overtoom(68. Ainsalu), Min, Najah, Mulder

Naar boven