Telstar en Bluedesk presenteren nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van de Witte Leeuwen. De laatste maanden is er hard gewerkt om samen met sponsor Bluedesk tot een nieuwe website te komen. Vandaag presenteren wij deze jullie vol trots! 
 
Een website waarin zowel de Telstar vrouwen als de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk hun eigen plek hebben gekregen. Zo vind jij straks alles wat betreft Telstar onder één paraplu. De websites van zowel de Telstar vrouwen als de stichting zullen op korte termijn niet meer actief zijn. De URL’s zullen u automatisch doorverwijzen naar onze nieuwe website.
 
Bugs
 
Ondanks zorgvuldig kijken, testen, opnieuw testen en zelfs nog een keer testen is de kans aanwezig dat u bugs tegenkomt. Denk aan een link die niet goed staat, een schrijffout, een verkeerde cijfer of foto. Het is en blijft mensenwerk. Wij gaan de komende tijd er hard aan werken deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Mocht u tussentijds een bug tegenkomen: geef dit dan alstublieft door. Dat kan door middel van de contactpagina of via de module aan de zijkant van de website.
 
Vieren
 
Wie iets nieuws heeft moet dat vieren. En dat doen wij dan ook! Daarom heb jij nu de mogelijkheid het laatste (gedragen) thuisshirt van Sebastian Soto te winnen. Het shirt waarin hij één van de vijf treffers tegen NEC op zijn rekening nam. Dat doe je via deze link.
 
Als laatste gaat de dank uit naar een ieder die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van onze nieuwe website. Wij zijn er erg trots op!
 
Archief

De nieuwe website is gebaseerd op een gehele nieuwe omgeving en dito software. Dit houdt in dat wij niet alle oude nieuwsberichten geautomatiseerd hebben kunnen overzetten naar de nieuwe omgeving. Heeft u een oud bericht wat u niet kunt terugvinden, maar wat wel van groot belang is, dan kunt u contact zoeken met de club.
Naar boven