Supporters Telstar gratis naar Kist Cup

Telstar kijkt er naar uit om voor de Kist Cup op vrijdag 3 februari een historisch grote achterban op de been te brengen naar de uitwedstrijd bij De Graafschap. Unibet, partner van de Witte Leeuwen, stelt vrijkaarten beschikbaar voor alle supporters die Telstar tijdens de bijzondere ontmoeting in Doetinchem willen ondersteunen.

 

Dinsdag 10 januari steunen maar liefst ruim 200 supporters het team van Mike Snoei in de Grolsch Veste, voor de bekerkraker bij FC Twente. Telstar en Unibet hopen dat tijdens de Kist Cup, de ode aan Simon Kistemaker, de achterban wederom historie schrijft. Ook vanuit de business club van Telstar zijn er initiatieven, zo zal ondermeer een bus met personeel van Tata Steel afreizen en in het bezoekersvak plaatsnemen.

 

Om de supporterskaravaan tussen Velsen en Doetinchem te vervoeren is er een groot aantal bussen beschikbaar gesteld. Supporters reizen voor slechts 19,63 euro mee naar Doetinchem en terug. De supportersbussen vertrekken vanaf het BUKO Stadion om 17.00 uur (tijdstip onder voorbehoud). Daarnaast kunnen supporters ook op eigen gelegenheid afreizen en gebruik maken van de vrijkaarten.

 

Zowel de losse vrijkaarten als de combi-kaarten (busreis plus vrijkaart) dienen via telstarticket.nl te worden besteld; deze verkoop is actief en sluit op woensdag 1 februari om 12.00 uur. Direct na aanschaf ontvangt u op uw E-mailadres het elektronische ticket, welke u op uw telefoon danwel uitpgeprint dient te tonen bij het bezoekersvak, danwel bij het betreden van de supportersbus bij het BUKO Stadion in Velsen-Zuid.

 

De wedstrijd om de Kist Cup begint op vrijdag 3 februari om 20.00 uur. Op basis van het onderlinge resultaat tussen beide ploegen wordt de winnaar van de Kist Cup uitgeroepen. Indien de stand over twee wedstrijden gelijk is, bepaald de uitslag van het duel tussen Oud Telstar en Oud de Graafschap de winnaar.

 

Net als in Velzen-Zuid worden er in Doetinchem voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de de wedstrijd verschillende (gezamenlijke) activiteiten georganiseerd. Zo is er een veiling van wedstrijdshirts, verkoop van speciale Kist Cup merchandise en een loterij. Alle opbrengsten vanuit het evenement komen ten goede aan Support Casper en worden ingezet voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

Naar boven