Mail uw suggestie naar ticketing@sctelstar.nl

Welk gezin verdient een steuntje in de rug?

Alweer menig seizoen organiseert Van der Valk Taxiservice de jaarlijkse kerstactie in samenwerking met Telstar. Ook dit jaar vragen zij in de regio welk gezin wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Het is mogelijk het eigen gezin op te geven, maar men kan ook een ander gezin voordragen voor een speciale avond in het BUKO Stadion.

 

Het gelukkige gezin bezoekt vrijdag 16 december op exclusieve wijze de kraker Telstar – MVV in het BUKO Stadion. Na thuis opgehaald te zijn door Van der Valk Taxiservice geniet het in de Witte Leeuwenkooi van een luxe driegangendiner. De wedstrijd wordt vervolgens bekeken vanaf VIP Seats en de avond wordt verlengd aan een eigen VIP tafel in de Business Club waar het gezin een gesigneerd shirt uitgereikt krijgt van de Algemeen Directeur. Natuurlijk brengt Van der Valk het gezin ook weer veilig thuis.

 

Henk van der Valk biedt als Man of het Match sponsor met veel genoegen het VIP pakket voor 4 personen aan. ‘Het is altijd weer ontroerend om de verhalen te lezen en als je het gezin dan ontmoet en hoort dat je ze een onvergetelijke avond hebt bezorgd dan geeft ook mij dat een waar kerstgevoel’, aldus Henk van der Valk, eigenaar van Van Der Valk Taxiservice.

 

“Mijn mooiste herinnering aan deze terugkerende Kerstactie is het jaar dat we een uit oorlogsgebied gevlucht gezin te gast hadden, waarbij de vader van het gezin op de wedstrijdavond een baan aangeboden kreeg van één van de trouwe sponsors van Telstar.’ aldus Natascha van Grinsven Admiraal, Commercieel Directeur van Telstar. “Zijn dochter vertaalde de boodschap, waarna de man in tranen uitbarstte. Dat is de kracht van het netwerk, de kracht van Telstar.”

 

Van der Valk Taxiservice en Telstar roepen eenieder in de regio op om zich in te schrijven, of om een ander gezin voor te dragen, middels een mail met korte onderbouwing naar ticketing@sctelstar.nl. Woensdagmiddag 14 december om 12.00 uur stopt de inschrijvingstermijn, waarna alle inzendingen beantwoord worden.

 

Naar boven