Jeugd: Resultaten 6-11 & programma 13-11

 

Programma zaterdag 13 november

Telstar O21 VRIJ

Telstar O18 - Spartaan'20 O18. Aftrap 14.30u, locatie Sportpark Zeewijk (Stormvogels)

Telstar O16 - Kolping Boys O16. Aftrap 12.00u, locatie Sportpark Zeewijk (Stormvogels)

Beloften Telstar - Beloften Heerenveen. Aftrap 14.30u, locatie BUKO Stadion

Alle wedstrijden van de jeugdteams zijn vrij te bezoeken. Voor wedstrijden in het BUKO Stadion is er wel een geldige QR-code nodig om binnen te komen.
 

Uitslagen zaterdag 6 november

Telstar O21- Westlandia O21. 5-0

Quick Boys O18 - Telstar O18. 4-0

Hoofddorp SV O16 - Telstar O160-0

Beloften ADO Den Haag - Beloften Telstar. 4-1

 

Quick Boys O18 - Telstar O18, 6 november 2021

Afgelopen zaterdag stond de topper tegen Quick Boys op het programma voor de 018 van Telstar. Het bleek een totale offday en het eerste verlies te worden voor onze O18! Na 5 minuten nam Telstar nog wel de overhand met wat kansen en een tiental corners, maar door 2 individuele fouten kwamen de Witte Leeuwen voor rust 2-0 achter en liepen ze de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Het begin van de 2e helft drong Telstar nog wel aan maar mocht niet baten. Na de 3-0 was het gedaan en werd het uiteindelijk nog 4-0.

 

Hoofddorp O16 - Telstar O16, 6 november 2021

Telstar speelde tegen 1 van de concurrenten in de competitie, Hoofddorp staat namelijk 2e op de ranglijst. Thuis werd het 3-3 omdat Telstar in de laatste minuuut de winst weggaf. Het kan dus weer een spannende wedstrijd worden. 

Telstar begon slecht aan de wedstrijd. Hoofddorp kon makkelijk opbouwen. Het lukte Telstar niet om grip of druk te krijgen op de verdedigende linie waardoor het middenveld verkeerd kwam te staan als de bal veroverd was. Bij balbezit kon er wel rondgespeeld worden maar door niet goed aansluiten kwam Telstar spelers tekort wanneer het bij het doel van de tegenstander kwam. 

Het lukte dus ook niet om in de eerste helft een doelpunt te maken. 

In de tweede helft ging het drukzetten wat beter. Het lukte een paar keer om de bal te veroveren maar er kwam niets uit. Na 60 minuten kreeg een speler van Hoofddorp rood. Telstar had veel balbezit maar Hoofddorp kreeg de betere  kansen. Het werdt ook wel spannend omdat er maar geen doelpunt viel. Lamkadame ging in de laatste minuut nog goed langs zijn tegenstander en gaf een voorzet over de grond toen hij al het doelgebied in was gelopen naar Raspoort. Die kwam oog in oog met de keeper van Hoofddorp. Hij kon de bal niet hard genoeg raken. Met een goeie reflex hield de keeper de bal tegen en was de enige grote kans voor Telstar voorbij. 

De wedstrijd eindigde in 0-0. Telstar staat nog steeds met 1 punt voorsprong aan kop met nog 4 wedstrijden te gaan. Dat wordt een spannende race naar kampioenschap.

Naar boven