Jeugd: Resultaten 25-9 en programma 2-10

Programma zaterdag 2 oktober

Telstar O21 - FC Eindhoven O21 Aftrap 14.30u, locatie BUKO Stadion
 

FC Lisse O18 - Telstar O18. Aftrap 13.00u, locatie Sportpark ter Specke
 

Fortuna Wormerveer - Telstar O16.  Aftrap 14.30u, locatie Sportpark Fortuna Wormerveer
 

Beloften Zwolle - Beloften Telstar. Aftrap 14.30u, locatie Sportpark de Marslanden

Alle wedstrijden van de jeugdteams zijn vrij te bezoeken.
 

Uitslagen zaterdag 25 september


Telstar O18 – Quick Boys O18.. 2-2

Telstar O16 - Hoofddorp s.v. O16. 3-3

Beloften Telstar - Beloften Ajax. 0-5

 

Telstar 018 - Quick Boys O18, 25 september 2021

Het was een wedstrijd van de nummer 1 tegen de nummer 2 van de ranglijst. Maar het was niet het Telstar dat trainer Roubos graag had willen zien. Het spel was rommelig en Telstar kreeg geen grip op de wedstrijd. Verdedigend werden er te makkelijk fouten gemaakt wat al in de vijfde minuut een penalty betekende. Deze werd benut door Quick Boys, 0-1. Maar nog vijf minuten later gaf Bleji een diepe bal die via het hoofd van Harteveld in het doel belande: 1-1. Telstar kwam meer in de wedstrijd en kreeg uiteindelijk ook een penalty van de scheidsrechter. Harteveld ging op het doel af, omspeelde de keeper van Quick Boys maar die legde hem naar de grond. Gele kaart voor de doelman en de penalty werd feilloos binnen geschoven door Lobbes. Telstar dacht met een voorsprong te gaan rusten maar door een fout in de achterhoede kon de tegenstander op zijn gemak de bal bij de tweede paal binnen tikken. De 2-2 waarmee beide ploegen de rust ingingen bleek ook de einduitslag te zijn. Zowel Telstar als Quick Boys konden geen potten breken in de tweede helft en ze allebei een punt mee naar huis namen. Telstar O18 blijft nog ongeslagen in de competitie met 10 punten uit 4 wedstrijden.
 

Telstar O16 - Hoofddorp s.v. O16, 25 september 2021
 

Het begin van de wedstrijd ging wel aardig voor de Witte Leeuwen. Telstar kon zien dat de tegenstander wat beter was dan dat ze tot nu toe waren tegengekomen. Telstar creëerde wat kansen en voetbalde iets beter dan de bezoekers. De spitsen moesten even zoeken naar hoe ze druk moesten zetten maar toen dat goed ging kreeg Telstar telkens snel de bal terug. Hoofddorp kreeg ook wel wat kansen maar ze waren nog niet gevaarlijk geweest. Tot aan de 23e minuut toen zij een corner kregen welke bij de 2e paal werd ingekopt.

Vanaf dat moment ging het niet zo lekker bij Telstar en werd het spel erg rommelig. Trainer Steve Olfers zette wat spelers om andere posities en kreeg daar meer grip op het middenveld. Vlak daarna was raak voor Teltar. Aleksandrovs liep de 16 binnen en legde de bal terug op Nabil die bal mooi in de kruising schoot. 1-1. Nog geen vijf minuten later kreeg Telstar een penalty toen Mouhou omver werd gebeukt bij een voorzet. Vijent wist de penalty binnen te schieten en zette daarmee ook de ruststand op het scorebord: 2-1
 

Telstar kwam slecht uit de kleedkamer want 3 minuten in de 2e helft schoot Hoofddorp al de gelijkmaker binnen. Gelijk na de aftrap kwam de bal bij Lamkadame die van buiten zijn man binnendoor passeerde en zo kon binnenschieten. Telstar weer op voorsprong en domineerde de rest van de wedstrijd. In de allerlaatste minuut kreeg Hoofddorp een vrije trap op een afstand van 25 meter van het doel. De vrije trap ging via de muur tegen de paal naar de andere paal eruit en kwam zo in de voeten van een speler van Hoofddorp die kon binnenschieten. Gelijk na de aftrap werd er afgefloten. Helaas geen 3 punten maar wel een wedstrijd waarin hard werd gewerkt. Op naar de volgende wedstrijd.

Naar boven