Jeugd: Resultaten 23-10 & programma 30-10

 

Programma zaterdag 30 oktober
 

FC- Dordrecht O21 - Telstar O21. Aftrap 12.30u, locatie Jeugdhome FC Dordrecht

Telstar O18 - FC Lisse O18. Aftrap 18.30u, locatie BUKO Stadion.

Telstar O16 - Fortuna Wormerveer O16. Aftrap 12.00u, locatie Sportpark Zeewijk (Stormvogels)

Beloften Telstar - Beloften FC Twente. Aftrap 14.30u, locatie BUKO Stadion.

Alle wedstrijden van de jeugdteams zijn vrij te bezoeken. Voor wedstrijden in het BUKO Stadion is er wel een geldige QR-code nodig om binnen te komen.
 

Uitslagen zaterdag 23 oktober
 

Telstar O21 - Hollandia O21 4-2

Telstar O18 VRIJ

RKVV Velsen O16 - Telstar O16 3-4

Beloften Telstar VRIJ
 

RKVV Velsen O16 - Telstar O16, 23 oktober 2021

Na de ruime overwinning van afgelopen keer verliep deze bekerwedstrijd erg moeizaam. Telstar speelde eigenlijk voor het eerst op "gewoon" gras. Dus voor veel spelers was het wennen. En de thuisploeg had er zin in. Ze waren erg fel in de duels en de ploeg van Steve Olfers moest nog even wakker worden. Velsen speelde veel de lange bal naar voren waar door ze in de eerste minuut al een corner kregen en die ook meteen raak was. 1-0. Telstar was slordig aan de bal en niet scherp in de duels. De Witte Leeuwen hadden moeite met het systeem wat Velsen speelde. Na een kwartier kon de thuisploeg de score verdubbelen. 2-0. Na dat doelpunt begon het bij Telstar meer te lopen en werden de zwakke plekken gevonden bij Velsen. Raspoort ging op snelheid zijn tegenstander voorbij en legde de bal op Vijent die de bal zo het doel in schoot 2-1 in  minuut 20. Daarna weer Raspoort met een soortgelijke actie die bij Housseini eindigt en die weet de gelijkmaker binnen te schieten na een half uur spelen. 2-2. De 2-3 liet niet lang op zich wachten. In de 35e minuut was het weer Raspoort als aangever en Vijent die zijn tweede treffer van de middag maakt.

Telstar kwam niet goed uit de kleedkamer voor de tweede helft en het was dan al snel raak voor Velsen die de gelijkmaker op het bord zette. Door dat doelpunt kwam er weer geloof bij Velsen. Telstar had wel meer balbezit maar bij Velsen was er veel focus op de counter dus werdt het een paar keer gevaarlijk en Telstar miste zelf ook wat kansen.  De laatste minuten werden echt spannend. Wordt het penalty's nemen of komt er toch nog een winnaar? De spelers van Velsen deden er alles aan om een goed resultaat te halen maar Telstar werdt sterker en sterker. In  77e minuut stuurt Benzziene Raspoort weg met een mooie pass van achteruit de diepte in. Raspoort nam de bal mee het doelgebied in en schoot de bal overtuigend onderkant lat in de verre hoek 3-4. Einde wedstrijd!

Telstar O16 mag zich nu klaar gaan  maken voor de volgende competitie wedstrijd dat een mooi gevecht wordt om de koppositie te behouden.

Naar boven