Jeugd: Resultaten 13-11 & programma 20-11

 

Programma zaterdag 27 november

Telstar O21 - Quick Boys O21 Aftrap 14.30u, locatie BUKO Stadion

Telstar O18 - Olympia Haarlem O18 Aftrap 12.00u, locatie Sportpark Zeewijk (Stormvogels)

Telstar O16 - Kolping Boys O16 Aftrap 19.15u, locatie BUKO Stadion
(let op, deze wedstrijd wordt woensdag 27 november gespeeld)

Beloften Telstar VRIJ

Er is voorlopig geen publiek welkom bij alle sportwedstrijden.

 

Uitslagen zaterdag 20 november

De Dijk O21 - Telstar O21 1-2

FC Skillz O18 - Telstar O18 1-5

Buitenveldert O16 -  Telstar O16 1-4

Beloften Telstar VRIJ

 

FC Skillz O18 - Telstar O18, 20 november 2021

Het was een belangrijk uitwedstrijd tegen het lastige FC Skillz om zicht te houden op promotie. Het werd een uitermate volwassen wedstrijd en een echte teamprestatie voor onze 018. Ze begonnen zeer scherp met in de 1e minuut gelijk een kans opgezet over rechts wat net een beetje precisie miste. De 018 bleef druk vooruit geven en zette de tegenstander vast wat resulteerde in de 0-1 door Kocuvie-Tay in de 17e minuut. Naarmate de wedstrijd vorderde ging de O18 situaties nog beter herkennen en maakte ze ook steeds betere  keuzes als Skillz druk wilde zetten. De 0-2, en tevens ruststand, kwam door een lange bal van keeper Vink richting de spits Koot die 1 tegen 1 stond en zijn duel glansrijk won en netjes binnen kon schuiven. De 3-0 was een prachtige aanval over verschillende schijven. Over links kwam Bleiji met een goede strakke voorzet voor de goal, overstap van Koot waardoor Kocuvie-Tay vrij kon binnen tikken bij de 2e paal. Nog genietend van dit doelpunt lag hij er ook aan de andere kant binnen een minuut in 1-3. Op dat moment bleven ze keihard werken en stonden ze wat onder druk, maar bleven de mannen van Rory Roubos elkaar helpen. In de 80e minuut maakte Done-Jill met een droge schuiver binnen de 16 meter de verlossende 1-4. De O18 kon nog uitlopen naar 1-5 met een bekeken pass van Koubini op Harteveld die met een lob de keeper verschalkt. En prima resultaat en nog 3 hele belangrijke wedstrijden voor de boeg. 


Buitenvelder O16 - Telstar O16, 20 november 2021

Vandaag stond de wedstrijd tegen Buitenveldert 016 op het programma. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om de tweede plek vast te houden en na inhalen tegen Kolping Boys de koppositie over te nemen.
Trainer Steve Olfers was vandaag wegens omstandigheden niet aanwezig. De honneurs werd waargenomen door Michael Dingsdag, assistent trainer van het 1e elftal van Telstar.

Goede warming up en klaar voor een wedstrijd die eigenlijk vanaf het begin maar 1 kant op ging.
Onze jongens waren heer en meester met heel veel kansen. De bal viel net niet goed, werd net niet goed geraakt of de keeper zat er weer tussen. Uiteindelijk viel de 0-1 en was het rust.

Na de rust kwam Buitenveldert er 2x uit wat resulteerde in de 1-1.
Omdat het spel nog steeds eenrichtingsverkeer was er volop vertrouwen in een goede afloop.
10 min voor tijd hebben dejongens dat duidelijk laten zien. Eindstand 1-4 en weer de drie punten binnen.

Naar boven