GESLAAGDE TATA-KIDS OF STEEL® FOOTBALL CLINIC

Woensdag 13 september had in het 711 Stadion in Velsen-Zuid wederom een Tata-Kids of Steel® Football Clinic plaats, de tweede en laatste editie van deze zomer. Een kleine 100 kinderen uit de regio beleefden een heerlijke voetbalmiddag in het stadion van de Witte Leeuwen van Telstar.

 

Na de regen in de ochtend, scheen er precies op tijd een heerlijke zonnetje boven het stadion. De Kids of Steel werden bij het uitvoeren van hun oefeningen bijgestaan door diverse spelers en speelsters van Telstar, waaronder Mees Kaandorp, Yahya Boussakou, Devon Koswal, Alae-Eddine Bouyaghlafen, Leonardo de Rocha Almeida, Caroliena Wolters en Stephanie Kemper. "Het was een bijzonder leuke middag, ook voor ons als spelers, waarbij we naast de diverse serieuze oefeningen ook heerlijk hebben kunnen dollen met de kinderen.", aldus Telstar-speler Yahya Boussakou.

 

Na twee uur kwamen alle deelnemertjes bijeen voor een afsluitende groepsfoto en de ontvangst van een Tata-Kids of Steel® goodiebag, waarna zij zich nogmaals op de spelers en speelsters van Telstar wierpen voor de nodige handtekeningen en vragen. Deze voetbalmiddag voor jeugd in de regio werd aangeboden vanuit de maatschappelijke samenwerking tussen Telstar en Tata Steel.

Naar boven