0-3

Geflatteerde nederlaag tegen Heracles

Vanavond de kraker tegen de nummer 3 van de ranglijst Heracles Almelo. De ploeg van John Lammers beleefd een uitstekende start aan de competitie en kan weer rekenen op een vol uitvak. Maar liefst 350 supporters hebben de reis gemaakt vanuit Almelo naar het BUKO stadion.
 

Mike Snoei moest noodgedwongen één wijziging doorvoeren in zijn startopstelling. Anwar Bensabouh verliet in Almere geblesseerd het veld en kan voorlopig niet in actie komen. Zijn vervanger vanavond is Mihkel Ainsalu.
 

De eerste 10 minuten waren voor de bezoekers. Heracles was veelal in balbezit en kreeg de eerste kansen van de wedstrijd. Al vroeg werd een corner ingekopt maar gelukkig werd de bal niet goed geraakt en ging het naast het doel van Koeman. Een aantal minuten later loste Armenteros het eerste schot op doel van de wedstrijd maar Koeman wist makkelijk te redden. Daarna kwam Telstar beter in de wedstrijd en werd het ook gevaarlijker voor het doel van de bezoekers. Blommestijn krijg in de 14e minuut de eerste kans voor Telstar en wat voor één! De aanvaller reageerde goed op een verkeerde terugspeelbal maar ook doelman Brouwer reageerde attent en wist het schot prima tegen te houden. De Witte Leeuwen namen het heft in handen en speelden een puike eerste helft. Glynor Plet was in de 30e minuut dichtbij de 1-0. Hij kopte goed in maar ook deze bal wist Brouwer goed tegen te houden. Telstar deed zichzelf tekort door de bal niet binnen te schieten deze eerste helft.


RUST
 

Telstar kwam uitstekend uit de kleedkamer en wist al vroeg tot goede kansen te komen. Cristos Giousis had in de 50e minuut de 1-0 op het scorebord moeten zetten. Kruiver kwam van rechts op en met een mooie voorzet wist hij de Griek te bereiken. Giousis kon helaas geen kracht zetten en de bal ging makkelijk in de handen van Brouwer. Een beetje tegen de verhoudingen in kwamen de bezoekers in de 58e minuut op voorsprong. Hansson schoot de bal keihard in de korte hoek achter Koeman: 0-1. Telstar probeerde het met man en macht maar het wilde maar niet lukken. Giousis wist een voorzet van Seedorf knap te raken maar de bal ging net over. Ook de ingevallen David Min kreeg nog een mogelijkheid maar doelman Brouwer wist zijn inzet makkelijk op te pakken. Toen wist Heracles Almelo de 0-2 op het scorebord te zetten via Cecilia. In de extra tijd van de wedstrijd wisten de bezoekers zelfs 0-3 te maken. Laursen scoorde via een strafschop en scheidsrechter Vos floot direct af.
 

Een geflatteerde nederlaag want Telstar was zeker niet de mindere deze wedstrijd en deed zichzelf tekort door de bal niet achter doelman Brouwer te krijgen. Zonde maar op naar VVV-Venlo volgende week!

 


Opstelling Telstar

Koeman, Apau(86 Overtoom), Aktas, Ainsalu, Plet(68 Min), Giousis, Kruiver, Blommestijn(68 Seedorf), Najah(90 Smit), Oude Kotte, Mulder(68 Blackson)

Naar boven