Geen Kist Cup op 23 juli

De Kist Cup van aanstaande zaterdag 23 juli gaat helaas niet door. Op last van negatief advies van de lokale driehoek in Velsen hebben Telstar en De Graafschap besloten het evenement, waarbij de twee oud-clubs van Simon Kistemaker het in een vriendschappelijk duel tegen opnemen, te verplaatsen naar het aanstaande reguliere seizoen. Door het negatieve advies zouden de feestelijke activiteiten en de wedstrijd slechts in beperkte vorm kunnen worden uitgevoerd. Als gevolg hiervan zouden zowel het eerbetoon aan Kistemaker als de opbrengsten voor Support Casper – dat zich inzet voor onderzoek naar alvleesklierkanker - minder omvangrijk zijn dan gehoopt.
 

In samenspraak met medeorganisator Unibet hebben beide clubs daarom besloten De Kist Cup te verplaatsen naar het komende seizoen en wel rondom de twee competitiewedstrijden die Telstar en De Graafschap tegen elkaar spelen, te beginnen op donderdag 1 september in Velsen-Zuid.
 

Aangeschafte tickets voor deze dag worden gerestitueerd en met supporters die in bezit waren van tickets wordt contact opgenomen. Nadere informatie over de verdere invulling volgt zo snel mogelijk via deze website.
 

Naar boven