Eerste informatie bezoek wedstrijd 30 april

Het moment waar we allemaal reikhalzend naar hebben uitgekeken. Het betaalde voetbal gaat weer met toeschouwers gespeeld worden! Uiteraard volgen er verschillende veiligheidsmaatregelen, maar wij zijn vooral blij om de stoeltjes weer langzaam te mogen vullen en spreken de hoop uit dat ook de laatste wedstrijden van de competitie gespeeld kunnen worden met supporters in het BUKO Stadion.
 
Gratis toegang houders Support'63 kaart

Telstar heeft besloten de 250 beschikbare kaarten gratis beschikbaar te stellen aan houders van de Support’63 kaart. Elke houder van deze kaart kan zich, wanneer de inschrijving start, online aanmelden in ons systeem. Als houder van een Support’63 kaart kunt u zich voor 1 kaart voor de wedstrijd opgeven. Wanneer u zich opgeeft om in aanmerking te komen voor een kaart, dan gaan wij er vanuit dat u volledig meewerkt aan de voorwaarden die ons gesteld worden. Kaarten zijn straks alleen online te verkrijgen en vol = vol door de beperkte capaciteit. Let op: de kaarten zijn naamsgebonden!

Controleer tijdig uw gegevens

De gehele verkoop zal via onze online ticketshop plaatsvinden. Het is daarom belangrijk dat u tijdig op uw account inlogt en controleert of uw account gekenmerkt staat als houder van de Support'63 kaart. Deze informatie kunt u zien in uw profiel. Onder het kopje ClubCards kunt u uw Support'63 kaart zien. 

Heeft u wel een Support'63 kaart en ziet u dit niet in uw account? Neem dan contact op via info@sctelstar.nl. Let op: vragen betreffende accounts zullen alleen via de email behandeld worden in verband met persoonlijke gegevens. U kunt vanaf vrijdag 23 april 15.00 uur uw plaats reserveren via www.telstarticket.nl. Wanneer u ingelogd bent zal op het hoofdscherm automatisch de wedstrijd Telstar - Jong PSV verschijnen.

Voorwaarden

Het is inmiddels duidelijk dat het bezoeken van de wedstrijd gepaard zal gaan met een aantal voorwaarden, waaronder COVID-19 testen. Wij zetten het een en ander op een rijtje:

- Alle bezoekers van de wedstrijd (medewerkers, vrijwilligers, pers, supporters) dienen zich maximaal 40 uur voor de wedstrijd te laten testen via een gratis sneltest welke door de Rijksoverheid wordt georganiseerd. Via www.testenvoortoegang.nl kunnen mensen in het bezit van een kaart zich registreren om de test in te plannen (klik bij activiteit “sport kijken”). U ontvangt via hen de verdere stappen. Let op: rondom de wedstrijd is alleen deze test uitgangspunt voor toegang! Andere testresultaten kunnen wij niet toelaten. Ook bewijs van vaccinatie heeft geen invloed. Het gaat hier niet om een Fieldlab experiment. Er wordt daarmee niet na afloop van de wedstrijd nogmaals getest, en de huidige regels omtrent corona zullen van toepassing zijn. Denk hierbij aan de afstand en het dragen van een mondkapje tijdens het verplaatsen.

- Bij een negatieve test bent u, mits u een kaart heeft kunnen bemachtigen, van harte welkom bij de wedstrijd. Bij het betreden van het stadion is het van belang dat u in het bezit bent van de CoronaCheck app om uw negatieve testresultaat te laten zien, uw identiteitsbewijs en uw (digitale)ticket. Pas wanneer u kunt voldoen aan deze drie voorwaarden heeft u toegang tot het BUKO Stadion.

- Bij het verplaatsen in en rond het BUKO Stadion is het verplicht een mondkapje te dragen. Wanneer u plaats neemt op uw stoel kunt u zonder mondkapje genieten van de wedstrijd.

- Wij werken momenteel hard aan de beste oplossing om u te kunnen voorzien van eten en drinken tijdens de wedstrijd. Wij zullen alle bezoekers hier tijdig over informeren.

Wij zijn ons er van bewust dat er behoorlijk wat eisen gesteld worden om de wedstrijden te kunnen bezoeken. We zijn echter enorm blij dat we nu de kans krijgen om langzaam weer publiek toe te gaan laten en zien dit als een start om zo snel mogelijk met vollere tribunes te werken.
Naar boven