3-2

3 mei '22: Cambuur O18 - Telstar O18

Dinsdag 3 mei stond de eerste wedstrijd op het programma voor de ploeg van Rory Roubos in de strijd om promotie naar de 2e divisie.
 
Na een  rustige busrit van twee uur kwamen de jongens goed uitgerust en voorbereid aan in Leeuwarden. 
Het eerste kwartier was erg lastig en daarin scoorde Cambuur dan ook de verdiende 1-0. Daarna speelde beide ploegen erg slordig maar waren er ook kansen over en weer. Het praatje in de rust zorgde ervoor dat de Witte Leeuwen goed uit de kleedkamer kwamen wat resulteerde in twee fraaie goals en een voorsprong voor Telstar. 
 
Daarna gingen beide ploegen volle bak voetbal spelen en strijden om de overwinning. Twintig minuten voor tijd viel de gelijkmaker en Telstar kreeg nog een paar mooie kansen op de 2-3 maar de bal wilde er niet in. Met het einde van de wedstrijd in zicht werd, liep een ieder op zijn tandvlees en in de blessuretijd wist de thuisploeg helaas toch nog te scoren. Eindstand 3-2.

Een gelijkspel was meer verdiend geweest maar helaas. De spelers hadden gevochten voor wat het waard was en gaan nog vol aan de bak in de laatste wedstrijden van dit seizoen.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 7 mei. Dan wordt er om 14.45u afgetrapt bij Joga Fortius in Amsterdam.
 
Naar boven