Vrijkaarten voor bezoekersvak

AANHANG TELSTAR GRATIS NAAR FINALE KIST CUP

Supporters van Telstar kunnen de eindstrijd om de Kist Cup gratis bijwonen. De returnwedstrijd bij De Graafschap op vrijdag 3 februari is een ode aan Simon Kistemaker én voor Telstar een unieke kans op eremetaal voor de prijzenkast in Velsen. Unibet, partner van de Witte Leeuwen, biedt in dat bijzondere kader vrijkaarten aan alle liefhebbers van Telstar die hun ploeg in Doetinchem willen steunen en eer willen betonen aan De Kist.

 

Telstar gokt met Unibet op onvergetelijk grote steun op De Vijverberg, nadat de aanhang van de Witte Leeuwen deze week voor de bekerontmoeting bij FC Twente al massaal haar support toonde. De vrijkaarten voor de Kist Cup zijn beschikbaar voor iedereen die wil aansluiten in het bezoekersvak. Ook vanuit de business club van Telstar zijn er diverse initiatieven, zo zal ondermeer een bus met personeel van Tata Steel afreizen en in het bezoekersvak plaatsnemen.

 

Om de supporterskaravaan tussen Velsen en Doetinchem te vervoeren wordt er tevens een groot aantal bussen beschikbaar gesteld. Supporters reizen voor slechts 19,63 euro mee naar Doetinchem. De supportersbussen vertrekken om 17.00 uur (tijdstip onder voorbehoud) vanaf het BUKO Stadion in Velsen-Zuid. Supporters kunnen daarnaast ook op eigen gelegenheid naar Doetinchem afreizen en gebruik maken van de gratis wedstrijdkaarten.

 

Zowel losse vrijkaarten als buscombi-kaarten (busreis plus vrijkaart) dienen via telstarticket.nl te worden besteld; deze verkoop is actief en sluit op woensdag 1 februari om 12.00 uur. Direct na aanschaf ontvangt u op uw E-mailadres het elektronische ticket, welke u op uw telefoon danwel uitpgeprint dient te tonen bij het bezoekersvak, danwel bij het betreden van de supportersbus bij het BUKO Stadion in Velsen-Zuid.

 

 

 

De wedstrijd om de Kist Cup begint op vrijdag 3 februari om 20.00 uur. Op basis van het onderlinge resultaat tussen beide ploegen wordt de winnaar van de Kist Cup uitgeroepen. Indien de stand over twee wedstrijden gelijk is, bepaald de uitslag van het tevens die dag gespeelde duel tussen Oud Telstar en Oud de Graafschap de winnaar.

 

Net als in Velsen-Zuid worden er in Doetinchem voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de de wedstrijd verschillende (gezamenlijke) activiteiten georganiseerd. Zo is er een veiling van wedstrijdshirts, verkoop van speciale Kist Cup merchandise en een loterij. Alle opbrengsten vanuit het evenement komen ten goede aan Support Casper en worden ingezet voor onderzoek naar alvleesklierkanker.
 

Naar boven