Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuwe tradities

Vrijdag 25 augustus speelde Telstar de eerste thuiswedstrijd tegen MVV. Dat Van der Valk Taxiservice deze wedstrijd onze balsponsor was, dat hebben ze in de business club wel geweten. Wat niet iedereen weet is dat er inmiddels een ‘nieuwe traditie’ is ontstaan tijdens iedere eerste thuiswedstrijd van Telstar. We praten met Henk van der Valk, de man achter deze logistieke dienstverlener op gebied van personenvervoer.

“Het was op een gezellige avond tijdens feestweek van Santpoort dat Cor Varkevisser mij aansprak over balsponsoring”, vertelt Henk. “Een beter moment was niet denkbaar om mij hiervoor te vragen, want natuurlijk kon ik geen nee zeggen! Zo gaat dat hier in de regio; de wereld is klein en je komt elkaar overal tegen. En Telstar hoort daar ook bij. Het is een club die middenin de samenleving staat en altijd maatschappelijk betrokken is. Ik vind het daarom ook écht belangrijk om op structurele basis iets bij te dragen aan de club.”

En zo is er een nieuwe traditie geboren, want sinds dien is Van der Valk Taxiservice de balsponsor van iedere eerste thuiswedstrijd van Telstar. Deze eerste editie van het seizoen 2017/2018 is er gelijk één om nooit meer te vergeten. Na een kenmerkende speech van Algemeen Directeur Pieter de Waard, waarin hij Man of the Match Andrija Novakovich in het Engels toesprak, was het aan woord aan Henk. Als balsponsor nam hij de wedstrijdbal in ontvangst in een volle business club en sprak hij de fans toe. “Het is toch prachtig wat er dan gebeurt. ‘Henkie, Henkie, Henkie’, werd er geroepen door het publiek. Ook al sponsor ik eigenlijk niet met commerciële bedoelingen. Het wordt gezien en gewaardeerd, en dat vind ik al heel veel waard. Als balsponsor mag je altijd gasten uitnodigen voor het matchdiner. Ook dit was weer goed georganiseerd, en mijn gasten hebben genoten van het eten, de wedstrijd en de sfeer er omheen.”

Op de vraag wat voor Henk hét Telstargevoel is, antwoorde hij: “altijd met een glimlach weer naar huis na een avondje Telstar. Of er nou gewonnen is, of verloren. Hier is inzet op het veld en een goede sfeer in het stadion en de business club altijd het belangrijkste. En dat bleek ook weer vrijdag tegen MVV. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld en sfeer was top! Dat is voor mij het Telstargevoel.

We vroegen aan Henk wie hij de bal wil toespelen voor een interview tijdens de volgende thuiswedstrijd tegen Oss. “Ik pass de bal door naar Han Brussel van Bluetrace. Wat hij doet met zijn bedrijf en bij Telstar vind ik prachtig. Hebben jullie die app al gedownload? Daar zal je mij als sponsor overigens ook nog gaan terugzien, een mooie en nuttige tool voor de club. Han, het woord is aan jou man!”