Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuwe shirtsponsoren voor de Witte Leeuwen

Telstar heeft overeenstemming bereikt met Eimskip en PP-Group over de shirtsponsoring tot minimaal 1 januari aanstaande. Vanaf komende zaterdag, tijdens Top Oss – Telstar, zullen zij respectievelijk als borst en rug sponsor het uit en thuis shirt van de Witte Leeuwen sieren.

Commercieel directeur Steef Hammerstein namens Telstar: “Buiten het feit dat we enorm blij zijn deze mooie samenwerking aan te gaan, ben ik vooral ook enorm trots dat wij een dergelijke samenwerking hebben kunnen opzetten. Zoals bekend is bij het publiek hebben wij grote ambities. Zowel op als naast het veld. De uitstraling van beide shirtsponsoren passen wat Telstar betreft goed in onze toekomstvisie. Een groot raakvlak is de visserij. IJmuiden staat bekend om haar haven, de visserij en binnen Telstar omarmen wij dit. Dit zijn wij dan ook terug in bijvoorbeeld onze sponsorbase met verschillende ondernemers uit de visserij. Het is nu aan ons om de komende maanden de samenwerking te laten floreren en de meerwaarde voor zowel Telstar als Eimskip en PP-Group te benadrukken.”

Ook Ton Kamp, Managing Director Eimskip Nederland, ziet de meerwaarde van de samenwerking. “Het imago van de club en de aandacht die daarbij hoort zorgt er voor dat we met Eimskip op een mooie wijze onder de aandacht komen. Wij spelen graag totaalvoetbal met onze leveranciers, klanten en andere relaties” Diek Parlevliet, CEO van PP-Group vult aan.  “Ook het netwerk en de zakelijke contacten van Telstar zorgen er voor dat wij met onze ondernemingen nieuwe contacten leggen en op de lange termijn hier hopelijk ook de vruchten van plukken”.

Over Eimskip en PP-Group

PP-Group is een Katwijks visserijbedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een wereldwijd opererend visserijconcern met bijna 8000 medewerkers. PP Group vangt zelf vis met eigen schepen, slaat deze op in eigen koelhuizen en verwerkt de vis in eigen fabrieken. Hiermee heeft PP Group het hele traject from wild catch to delivery  onder haar beheer.

Eimskip is de oudste rederij van IJsland. Het in 1914 opgerichte bedrijf heeft wereldwijd 63 vestigingen in 20 landen waarvan de Nederlandse vestiging in Rotterdam gehuisvest is. Eimskip biedt wereldwijd logistieke totaaloplossingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van eigen middelen of die van zorgvuldig geselecteerde partners. “We deliver your promise”is dan ook de bewust gekozen slogan. Eimskip volgt hiermee haar  klanten in hun globalisering en toenemende behoefte aan “one stop shopping” voor hun “end -to-end” logistieke behoefte.