Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuwe informatie bezoek uitwedstrijd

Telstar kreeg het mooie bericht dat de verplichte buscombi van Telstar naar Doetinchem van de baan is. Dit is besloten nadat beide supportersgroepen deze week via een open brief de politiek opriepen om in gesprek te gaan, en zo geschiedde. Het resultaat was een hele andere regeling voor Telstar supporters. Daarbij werden de volgende vier punten aangehaald namens de gemeente Doetinchem:

1) Het is een vrije keuze voor supporters om met een georganiseerde busreis of met eigen vervoer naar Doetinchem te komen, maar wel met een verplichte parkeerplaats voor Telstar waar de kaarten omgewisseld kunnen worden.
2) (Gezamenlijke) gezelligheid voor de wedstrijd vinden we prima en juichen we toe.
3) Iedereen zit tijdens de wedstrijd in zijn eigen vak.
4) Na afloop van de wedstrijd staat er voor supporters van Telstar een bus klaar om hen terug te brengen naar de parkeerplaats waarna zij huiswaarts keren.

Dit houdt in dat Telstar supporters de mogelijkheid geeft om de wedstrijd op eigen vervoer te bezoek (13 euro) of via een georganiseerde busreis (22.50). Voor de busreis zijn de eerder gecommuniceerde tijden van toepassing. Supporters die met de bus reizen mogen naar redelijkheid non-alcoholische dranken meenemen. Op de heen en terugreis zal er de mogelijkheid zijn drinken te kopen in de bus. Op de terugweg wordt er ook bier verkocht.

Het omgooien van de regeling heeft ook administratieve gevolgen. Daarom kunnen wij dit weekend tijdelijk niet verkopen.De verkoop start maandag om 12.00 uur. Er zijn 550 kaarten beschikbaar voor Telstar supporters. De verkoop voor de busreis eindigt vrijdag 17.00 uur. Vrij vervoer is mogelijk tot zaterdag 12.00 uur. U ontvangt een bevestiging per mail. Gedurende de week zullen wij meer info communiceren.

Wij vertrouwen er op dat onze supporters het vertrouwen van de burgemeester niet beschamen.

Ik heb reeds een kaart gekocht voor de busreis. Wat nu?
Begin van volgende week zullen wij contact met u zoeken. U heeft de optie om uw kaart om te zetten naar een kaart voor eigen vervoer, óf u handhaaft uw kaart voor de busreis. In het eerste geval zullen wij het verschil aan u terugstorten. Uw kaarten zijn gereserveerd, dus u bent zeker van een kaart!