Single Blog Title

This is a single blog caption

Niels van Wetten maakt overstap naar Telstar

Telstar heeft in de persoon van Niels van Wetten een nieuwe aanwinst gevonden voor het aankomende seizoen. De 21-jarige verdedigende middenvelder maakt de overstap van de beloftenploeg van ADO Den Haag waar hij het afgelopen seizoen als aanvoerder actief was. De afgelopen weken trainde van Wetten reeds mee met de selectie van trainer Andries Jonker.
“Niels is nog jong, maar heeft met zijn achtergrond bij Feyenoord en het afgelopen seizoen bij ADO Den Haag wel de nodige bagage” legt trainer en technisch directeur Andries Jonker uit. “De laatste weken hebben wij Niels op de trainingen kunnen zien. Daar liet hij een goede indruk achter op de staf. Het heeft ons doen besluiten hem voor het komende seizoen toe te voegen aan de A-selectie.”
Van Wetten maakte op jonge leeftijd de overstap van VVSB naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Daar bleef hij tot 2019 actief alvorens hij de overstap maakte naar de Hofstad. Bij de beloften van ADO Den Haag droeg hij het afgelopen seizoen de aanvoerdersband. Welkom bij de Witte Leeuwen Niels!