Single Blog Title

This is a single blog caption

Neem iemand mee naar Telstar!

Komende vrijdag speelt Telstar haar laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2016. FC Dordrecht is de tegenstander. Door het knappe punt tegen koploper VVV Venlo hebben de Witte Leeuwen een goed gevoel overgehouden aan het afgelopen weekend.
Wij willen alle seizoenkaarthouders danken voor hun steun gedurende het afgelopen jaar. Een jaar met mooie wedstrijden. Wat dacht u van de overwinning op Jong Ajax (4-2), De Graafschap (2-1) en NAC (2-0), het afscheid van Anthony Correia en alle andere prachtige momenten. Samen met u willen wij dit jaar mooi afsluiten. En dat kan toch alleen met 3 punten?

Als seizoenkaarthouder heeft u vrijdagavond de mogelijkheid om iemand mee te nemen voor slechts 2 euro (Oost, vak A & vak F). Zo hebt u iemand om u gezelschap te houden, om u warm te houden en om u te trakteren op een lekkere warme kop koffie. Samen kunt u nog een keer genieten van de Witte Leeuwen in het jaar 2016.

Let op: De kaarten zijn alleen te koop bij de kassahuisjes op de avond van de wedstrijd. De kassa’s openen om 19.00 uur. Maximaal 2 kaarten per persoon.