Single Blog Title

This is a single blog caption

Mohamed Hamdaoui speler van de week

Elke week roept de Voetbal International een speler van de week uit. Deze week is het Telstar speler Mohamed Hamdaoui. Met zijn drie doelpunten tegen FC Oss verzekerde hij zichzelf van deze plek. De Voetbal International sprak met Mohamed Hamdaoui, en maakte deze reportage. Mohamed; gefeliciteerd!

Na elke speelronde kiest VI op basis van de gegeven beoordelingen de Speler van de Week in de Jupiler League. Deze week is dat Mo Hamdaoui van Telstar.
Hamdaoui werd een minuut voor tijd bij Telstar-FC Oss gewisseld. Onder luid applaus zocht de hattrickheld zijn plekje op de bank op. Daar zag hij doelman Rody de Boer vervolgens nog drie sensationele reddingen maken. De sluitpost redde zo het punt voor de Witte Leeuwen dat Hamdaoui mogelijk had gemaakt met zijn drie treffers.
'Ik heb nog nooit zo veel interviews gegeven', blikte de drievoudig doelpuntenmaker terug. 'Het smaakt naar meer, zeker. Ik heb de wedstrijdbal thuis op de kast liggen. Het was genieten.' Met drie doelpunten in elf minuten tijd boog Hamdaoui een 0-2 achterstand tegen FC Oss om in een 3-2 voorsprong. Plotseling was de rechtsbuiten de held, een week eerder baalde hij nog van zijn eigen optreden. 'Ik viel in tegen MVV Maastricht en kon me niet onderscheiden. De kansen die ik krijg, moet ik pakken. Ik zat daar echt mee.'
De 24-jarige Hamdaoui kreeg een herkansing van trainer Mike Snoei en greep die overtuigend. De ex-speler van Vitesse, FC Dordrecht en Go Ahead Eagles blijft er nuchter onder. 'Een week eerder vroeg niemand naar me, dat snap ik heel goed. Zo werkt het. Ik ben al 24, maar heb door blessures nog maar weinig profwedstrijden gespeeld. Ik moet mijn kansen pakken. Een assist is leuk, maar naar die ranglijst kijkt niemand. Ik moet meer goals maken. Ik denk dat ik mijn visitekaartje wel heb afgegeven. Sterker nog, wel drie visitekaartjes.'
Bij Telstar hoopt Hamdaoui alsnog door te breken. 'Hier kan ik me ontwikkelen en in de picture spelen. We hebben een leuke ploeg met veel leuke voetballers. Telstar hoeft echt niet naar onderen te kijken. Dat is ook absoluut geen gespreksonderwerp. We moeten alleen wel gaan winnen. We hebben nu drie keer gelijkgespeeld. Met 38 keer gelijkspelen haal je de play-offs niet en dat is wel onze doelstelling.'

Klik hier voor de website van Voetbal International.