De vele verschillende pareltjes in een voetbalstadion

Locaties 711 Stadion

Club West

Club West leent zich uitstekend voor plenaire sessies, vergaderingen, een verjaardagsfeest of een condoleance. Naast de formelere aangelegenheden wordt Club West veelal gebruikt voor informele borrels en feestavonden. Mocht u een film of een live voetbalwedstrijd willen kijken op een groot scherm, dan biedt deze zaal ook daarvoor de gelegenheid. U heeft uitzicht op het veld en direct toegang tot de West-tribune. Deze zaal die de grootste zaal van het stadion is beschikt over vaste audio visuele middelen en een professioneel geluidssysteem.
 

Capaciteit 
 

Feest 400
Theater 250
School 80
U-vorm tafels 40
U-vorm stoelen 60
Carré inclusief tafels 70
Dinerbuffet 175
3-gangen diner 125

 

Witte Leeuwenkooi

De Witte Leeuwenkooi is een prachtige zaal met uitzicht op het veld. De zaal is gelegen aan de west tribune van het stadion. De zaal is multifunctioneel inzetbaar, iedere gewenste opstelling is mogelijk. Door de 2 sfeervolle bars kannde ruimte in tweeen wordne gesplitst. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het voorste gedeelte van de zaal uw borrel of diner en het achterste gedeelte voor een presentatrie of vergadering. En heeft u een groot feest dan kunnen beiden bars open. Deze zaal die de grootste zaal van het stadion is beschikt over vaste audio visuele middelen en een professioneel geluidssysteem.
 

Feest 400
Theater 150
School 70
U-vorm tafels 34
U-vorm stoelen 50
Carré inclusief tafels 48
Dinerbuffet 175
3-gangen diner 125

Cafe'63

Cafe ’63 is het spelershome van Telstar. Deze zaal is gelegen op de begane grond van telstar en beschikt over een eigen bar en keuken. Naast dat Cafe ’63 erg gschikt is voor kleine vergaderingen, is deze zaal geschikt voor groepen tot 100 personen.

 
 
Feest 100
Theater 80
School 30
U-vorm tafels 12
U-vorm stoelen 24
Carré inclusief tafels 24
Dinerbuffet 60
3-gangen diner 40

Het Paviljoen

Wilt u een stukje nostalgie in uw evenement betrekken, maak dan gebruik van het Paviljoen, de voormalige kantine van Telstar en het huidige supportershome. Deze locatie, glegen buiten het hoofdgebouw van Telstar, biedt de mogelijkheid om even uit de sfeer van vergaderen te zijn of voor een heerlijke bbq buiten of gewoon voor een informele borrel. De locatie is volledig ingericht door onze supporters en staat dan ook in het teken van voetbal.

Feest 200
Theater 60
School 20
U-vorm tafels 14
U-vorm stoelen 28

 

De kleedkamer

De kleedkamer van de Witte Leeuwen. Normaal wordt hier het strijdplan besproken voor een wedstrijd. Maar ook de kleedkamer is mogelijk om af te huren voor een vergadering tot 20 personen.

711 Stadion West-tribune

De West-tribune is uitermate geschikt om een presentatie te houden voor een grote groep personen in de buitenlucht. Iedereen kan plaatsnemen op de business seat en luisteren door middel van het geluidssysteem wat normaal voor de wedstrijden wordt gebruikt.

Het (heilige) gras

Het veld, het heilige gras. Bij Telstar is bijna alles mogelijk dus ook het gebruik van het veld valt hieronder. Doordat wij kunstgras hebben kunnen wij van alles voor u organiseren. Een picknick, barbecue of voetbaltoernooi behoren tot de mogelijkheden. Maar ook andere sportieve activiteiten zoals footgolf zijn mogelijk bij ons. Kijk gerust daarvoor naar onze activiteiten die ook op onze website staan.

Contact

Voor meer informatie, aanbiedingen op maat of boekingen: neem contact op via onderstaande. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op
Naar boven