bjorn kuipers

Van inspirerende sessies tot dagvoorzitters

Sprekers

Michael van Praag

Ik heb in het voetbal veel meegemaakt. Dat kan ook niet anders als je voorzitter van Ajax, de ECV en de KNVB bent geweest. En als bestuurslid van de UEFA internationaal natuurlijk ook.

Als uw relaties of uzelf  het leuk vinden om eens te horen wat zich achter de coulissen van het voetbal allemaal afspeelt, dan kom ik graag bij u langs en bezorg u en uw gasten een leuke en interessante avond of middag

Boeken

Pieter de Waard

Als algemeen directeur van Telstar deed hij een gooi naar het bondsvoorzitterschap van de KNVB. Een vreemde eend in de bijt en daarmee uitermate geschikt als algemeen directeur van de enige BVO met 20 letters: Telstarrrrrrrrrrrrr.

Boeken

Natascha van Grinsven-Admiraal

Als vrouwelijke commercieel directeur je in een conservatieve mannenwereld begeven. Geen gemakkelijke opdracht, maar onze commercieel directeur Natascha van Grinsven-Admiraal doet het. Met haar vernieuwende en enthousiaste aanpak weet zij ook u te inspireren als spreker of dagvoorzitter

Boeken

Gyuri Vergouw

Gyuri Vergouw is sinds 1989 actief als adviseur, spreker, trainer en coach in het internationale bedrijfsleven en bij de overheden. Hij heeft meer dan 3.000 lezingen en clinics op zijn naam staan, waarvan een belangrijk deel in het buitenland waaronder in Engeland, Zuid-Korea, Belgiƫ en Suriname. In 2007 ontving hij van de Vrije Universiteit de Professionaliseringsprijs voor zijn blijvende bijdrage aan het Nederlandse advies-vak. Naast De Strafschop publiceerde hij Bondscoach (bij VI-boeken); De laatste minuut (over het Duitse voetbal) en Oranje wereldkampioen.

 
Neem contact op
Naar boven