Telstar meeting & events

Acht locaties op één terrein

Telstar, de Witte Leeuwen, een unieke voetbalclub. Betrokken en onverschrokken. Bekend van media, radio en tv. Ons 711 Stadion biedt moderne en karakteristieke ruimten, uitzicht op het veld, volop parkeerruimte en een goede aansluiting op hoogwaardig openbaar vervoer.

Ons huis garandeert een gezellige en ontspannen sfeer. Voor workshops, vergadering, een ontbijtbuffet, lunch, een diner, borrel of een knalfeest. Wij zijn de locatie voor al uw evenementen en activiteiten, binnen het stadion of op en rond het veld. We hebben voor 30 tot 6000 personen, acht opzichzelfstaande vertrekken met ieder een eigen gevoel beschikbaar.

Food & Beverage

U en uw gasten verzorgen wij goed, ook als het om de inwendige mens gaat. Wij bieden een breed aanbod aan catering. Buffetten voor grote groepen, drie gangen diners, walking diners, barbecue’s, lunches: wij regelen het. Ons team werkt voornamelijk met lokale partners en we leveren zoveel mogelijk streekproducten.

Kleedkamersessie

Kleedkamersessie

Tribune presentatie

Tribune presentatie

Football festival

Football festival

Avondje Telstar

Avondje Telstar

Congressen, recepties & feesten

Congressen, recepties & feesten

Activiteiten & trainingen

Activiteiten & trainingen

Arrangementen & catering

Arrangementen & catering

WAAROM ZIJN WIJ DE IDEALE MATCH?

Meest dynamische eventlocatie

Wij zijn de meest dynamische event locatie van Kennemerland. In het 711 Stadion is volop ruimte voor binnen- en buitenactiviteiten. Wij ontvangen 30 tot 6.000 bezoekers.

 

Uitgebreide technische voorzieningen

Wij hebben uitgebreide technische faciliteiten. Audio-installaties voor binnen en buiten, LED buitenscherm, veldverlichting, beamers en schermen. In het hele stadion gratis wifi, ook voor grote groepen. Wat wij niet hebben regelen we met ons netwerk van gerenommeerde partners. Samen met u realiseren wij uw evenement van concept tot een geslaagd eind. Geen idee is ons te groot of te gek en wij denken creatief met u mee.

 

Geweldige bereikbaarheid

Ons 711 Stadion is makkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Wij liggen vrijwel aan de A22 en A9. Voor en naast het stadion zijn twee ruimten met honderden gratis parkeerplaatsen. Op ons terrein hebben we een aantal invalide-parkeerplaatsen en oplaadstations voor elektrische auto’s. NS station Driehuis is een kleine 15 minuten lopen en de snelbus 385, o.a. naar station Haarlem, stopt voor de deur.

 
Naar boven