Single Blog Title

This is a single blog caption

Maatregelen rondom Telstar i.v.m. corona

Inmiddels heeft het corona virus ook invloed op het betaalde voetbal. Zo heeft de KNVB in overleg met de clubs besloten om de wedstrijden tot en met apr geen doorgang te laten vinden. Concreet houdt dit in dat Telstar vanavond niet zal spelen tegen Roda JC ,de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van vrijdag 20 maart en de uitwedstrijd tegen NAC ook geen doorgang zullen vinden. Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer deze wedstrijden worden ingehaald. Wij zullen iedereen daarover op de officiële kanalen van de club informeren.
Bereikbaarheid 
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft de laatste ontwikkeling ons doen besluiten het stadion tot en met 6 april te sluiten voor bezoekers van Telstar. Dit houdt in dat de club niet toegankelijk is en alleen per mail en Social media bereikbaar is. Uiteraard balen wij enorm van deze situatie, maar wij sluiten ons graag aan bij de adviezen .
Gekochte tickets
Heeft u tickets gekocht voor de wedstrijd Roda JC – Telstar of Telstar – FC Dordrecht  dan blijven uw tickets vooralsnog geldig op de dag van inhalen. Wij zullen iedereen later informeren over mogelijkheden tot het teruggeven van gekochte kaarten. Wij kunnen u daarop op dit moment nog geen antwoord verschaffen.