Losse kaarten

Telstar ongezien de beste!

100
46

Doel: 1963 kaarten

We geven alle voetballiefhebbers in Nederland de kans om de Witte Leeuwen in deze moeilijke tijd te steunen. We gooien het éénmalig over een andere boeg! Telstar introduceert de Support’63 kaart. De Support’63 kaart is de ultieme mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief Telstar te helpen. Voor €63,- geniet je extra van een ongetwijfeld bijzonder seizoen. Telstar ongezien de beste!

Onzekere tijden. Voor jou, je naasten, je werkgever, je werknemers, je sportvereniging maar ook voor jouw favoriete club Telstar. De Witte Leeuwen, jouw Witte Leeuwen. Supporters en sponsors zochten veelvuldig contact, met bemoedigende woorden, allerlei initiatieven of de mededeling dat zij hoe dan ook jullie club trouw blijven. Iedereen koos er massaal voor om geen compensatie te vragen voor de door coronacrisis gemiste wedstrijden. Daar zijn wij blij mee!

Wel of geen publiek, of beperkt publiek, dat is de vraag. Het is zeker dat wij met extra maatregelen ons huidig aantal seizoenkaarthouders niet kunnen ontvangen. Wij hebben daarom besloten komend seizoen geen seizoenkaarten te verkopen. Wat kun jij verwachten van de Support’63 kaart?

Losse kaartverkoop

Lees meer

Onze insteek is met publiek te gaan voetballen maar in geval van beperkte capaciteit is er geen plaats voor al onze huidige seizoenkaarthouders. De Support’63 kaart zal daarom komend seizoen als clubcard fungeren. Telstar staat bekend als een open en toegankelijke club. Daarbij is een clubcard uit den boze. Komend seizoen zien wij ons echter genoodzaakt om hier mee te gaan werken om zodoende onze trouwe supporters straks de kans te geven om een toegangskaart te kopen. Houders van de Support’63 kaart krijgen het exclusieve recht om tegen het gereduceerde tarief van €6,30 een kaartje te kopen.

De supportersvakken A en F van de West-tribune zullen komend seizoen vervallen. In de uitzonderlijke situatie van vandaag gebruiken we deze capaciteit voor sponsors. Daarom reserveren we de Oost-tribune exclusief voor houders van de Support’63 kaart. Afhankelijk van de verkochte hoeveelheid Support’63 kaarten komt er aan de Noord-zijde een tijdelijke tribune.

Telstar ongezien de beste!

Lees meer
Wanneer wij geen supporters mogen ontvangen gaan wij in samenwerking met verschillende partners het typische “avondje Telstar” bij je thuisbrengen. Er zal rondom de wedstrijd een online platform gecreëerd worden waarin wij je live zullen meenemen in de beleving rondom de wedstrijd. Exclusieve interviews met spelers, trainers en oud-spelers, beelden van achter de schermen in bijvoorbeeld de kleedkamer en het spelershome, volg live de warming up en stel na afloop vragen aan de man of the match en de trainer. Geniet van unieke beelden. Zo dichtbij bent je nog nooit geweest, en dat op afstand. Uitsluitend met de Support’63 kaart krijgt je deze exclusieve inkijk. Daarenboven proberen wij de wedstrijden via een radioverslag in zijn geheel te gaan verslaan.

Wordt vereeuwigd op heilige grond

Lees meer
Alle bezitters van de Support’63 kaart worden vereeuwigd op een prominente plaquette in het Telstar Stadion. Zo zal jij altijd bekend staan als de Witte Leeuw die er ook in moeilijke tijden voor je club was!

Andere voordelen

  • Korting in de online fanshop
  • Exclusieve acties die alleen toegankelijk zijn voor kaarthouders
  • Inzicht in de nieuwe (wedstrijd)kleding, de laatste transfernieuwtjes en andere club gerelateerde actualiteit.
  • Een fysieke kaart. Een collectors item.
  • Supporters die in het seizoen 2019/2020 een seizoenkaart hadden, krijgen een extra verrassing bij hun kaart!

FAQ

Lees meer

Kan ik wel een seizoenkaart kopen?
Nee. Komend seizoen werken wij zonder seizoenkaarten. Wij kunnen het aantal plaatsen niet op voorhand bepalen en zijn afhankelijk van de opgelegde maatregelen.

Via welke wijze kan ik een Support’63 kaart kopen?
Komend kan, gezien de huidige omstandigheden, alleen online.

Voor welke tribune kan ik straks een losse kaart kopen?
In eerste instantie alleen de Oost-tribune. De West-tribune is in zijn geheel gereserveerd voor sponsors. Mogelijk plaatsen we aan de Noord-zijde een tijdelijke tribune.

Hoeveel losse wedstrijdkaarten zijn er straks beschikbaar?

Hier valt momenteel nog geen exact antwoord op te geven. De verschillende scenario’s laten een beeld zien waarop wij, bij gebruik van 1.5 meter richtlijnen, flink inleveren op onze capaciteit. De Support’63 kaart geeft dus geen garantie op het bezoeken van de wedstrijd. Het geeft je wel de garantie op het recht om tegen gereduceerd tarief je toegangskaartje te kopen. Het aantal Support’63 is onbeperkt.

Kan ik zonder Support’63 kaart ook wedstrijdkaarten kopen?

Die kans is vrijwel uitgesloten. Door de beperkte capaciteit wanneer wij weer met publiek mogen spelen is de verwachting dat deze kaarten gekocht zullen worden door houders van de Support’63 kaarten.

Hoeveel wedstrijdkaarten kan ik aanschaffen?
Als houder van de Support’63 kaart kan je één kaart per wedstrijd aanschaffen.

Wat als er komend seizoen helemaal geen publiek aanwezig mag zijn?
Daar zouden wij enorm van balen. Telstar is van mening dat voetbal altijd met supporters gespeeld dient te worden en hier zullen wij ons dan ook hard voor maken. Dat is ons eerste uitgangspunt. Wanneer de ontwikkelingen zo zijn dat we zonder publiek spelen kan je gedurende het seizoen altijd genieten van de exclusieve beelden die wij maken en met jou als houder van de Support’63 kaart delen.

Is er verschil in prijsstelling?
Nee. Voor zowel jeugd, volwassenen en 65+ hanteren wij de €63,- voor de Support’63 kaart. De kaarten voor de thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zullen ook voor deze verschillende groepen tegen hetzelfde sterk gereduceerde tarief van €6,30 worden aangeboden.

Wat als er toch weer publiek mag komen zonder restricties?
Dan is dit heel mooi meegenomen. Echter zullen wij gedurende het gehele seizoen geen seizoenkaarten verkopen. De houders van de Support’63 kaart zullen tevens voorrang hebben met de kaartverkoop en kunnen gebruik maken van het sterk gereduceerde tarief.

Kan ik meerdere Support’63 kaarten per online account kopen?

Ja, dat is mogelijk. Echter moet een Support’63 kaart gekoppeld zijn aan 1 unieke eigenaar. Dit betekent dat u met uw eigen account niet meer dan 1 Support’63 kaart kunt hebben.

Wilt u met uw eigen account 1 kaart bestellen?

1.    Log in
2.    Klik op Clubcard
3.    Klik op Bestellen
4.    Ga door naar betalen

Video uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=aCutX5P96Dk

Wilt u met uw account meerdere kaarten bestellen?

1.    Log in
2.    Klik op Clubcard
3.    Klik op Bestellen
4.    Klik op Ga door met winkelen
5.    Klik op Clubcard
6.    Kies bij Naam Clubcardhouder de optie: andere relatie
7.    Vul relatienummer, postcode en achternaam in OF maak een nieuwe relatie aan. Relatienummer kunt u vinden op uw profiel, door simpelweg rechtsboven op uw naam te klikken, uw relatienummer staat dan achter uw naam.
8.    Klik op Bestellen
9.    Ga door naar betalen

Video uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=WgfZrimo2Rw&feature=youtu.be

Wilt u bestellen maar heeft u geen account?

1.    Ga naar Inloggen rechtsbovenin
2.    Klik op Maak een account aan en vul uw gegevens in
3.    Klik op Clubcard
4.    Klik op Bestellen
5.    Ga door met winkelen of naar betalen

 

Bestel hier jouw Support’63 kaart! (mogelijk vanaf 28 mei, 12.00 uur)

Heeft u vragen/opmerkingen? Neemt u dan contact op via ticketing@sctelstar.nl

Let op: momenteel is de Support’63 kaart alleen online verkrijgbaar i.v.m. de corona crisis! Wij vragen u om niet naar het Telstar Stadion te komen.