Losse kaarten

Losse kaarten

Al vanaf € 11 kunt u een wedstrijd van Telstar bezoeken! Op deze manier heeft u een gezellig avondje voetbal op de vrijdagavond op sportpark Schoonenberg, het Rabobank IJmond Stadion.

  Volwassenen Jeugd (t/m 16 jaar)/65+
Oosttribune € 11,- Jeugd: € 7,- 65+: € 9
Westtribune

€ 13,-

Jeugd: € 9,- 65+: € 11
Zuidtribune NVT NVT

 

Online verkoop

Telstar geeft u de mogelijkheid online uw kaarten aan te schaffen. Via deze link kunt u voor bijna alle thuiswedstrijden uw kaarten aanschaffen. Het is niet verplicht een clubcard te hebben. Let op: online krijgt u 50 cent korting op uw aankoopbedrag. 

Verkooppunten

Toegangskaarten zijn op wedstrijddagen te koop bij de kassa’s aan de Noordzijde (Verloren van Themaatlaan) van het sportpark. De kassa’s zijn geopend vanaf 19.00 uur tot 20.15 uur. Met wedstrijden op zondag zijn de kassa’s een uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. Doordeweeks zijn toegangskaarten te koop bij het secretariaat welke geopend is van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Groepen en gehandicapten

Telstar biedt voor grote groepen interessante mogelijkheden. Wilt u samen met bijvoorbeeld uw voetbalteam een keer komen kijken? Neem dan contact op met Telstar op 0255-546920 of mail naar info@sctelstar.nl.
Ook voor gehandicapten heeft Telstar genoeg mogelijkheden om een thuiswedstrijd te bezoeken. Neem daarvoor contact op met Telstar door te e-mailen naar info@sctelstar.nl of bel met het secretariaat op 0255-546920. De plaatsen bevinden zich op de overdekte West tribune. De begeleider is gratis.

SeizoenClubCard

De SeizoenClubCard (SCC) biedt toegang tot alle 19 reguliere thuiswedstrijden van Telstar en biedt u altijd het meeste voordeel. Seizoenskaarthouders krijgen bijvoorbeeld voorrang bij de aankoop van toegangskaarten voor bekerwedstrijden. De SCC kan worden aangevraagd met het aanvraagformulier dat u kunt krijgen op het secretariaat van Telstar. Het secretariaat is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.