Single Blog Title

This is a single blog caption

Liesdek tekent tot 2023

Telstar en Yaël Liesdek zijn tot overeenstemming gekomen over een contract voor 2.5 jaar. De 19-jarige Amsterdammer maakt sinds begin van het seizoen deel uit van de selectie van Andries Jonker, terwijl hij in eerste instantie zou aansluiten bij de beloften van Telstar. Zijn goede ontwikkeling zorgt er voor dat Telstar de vleugelspeler een 2.5 jarig contract heeft aangeboden.

“Yaël ontwikkelt zich erg goed” zo vertelt trainer en technisch directeur Andries Jonker. “Al in de voorbereiding pakte hij zijn kans en voegden wij hem toe aan het eerste elftal. Ook in de wedstrijden die hij speelde maakte hij een goede indruk. Yaël is jong en moet nog een hoop leren, maar daar krijgt hij hier alle tijd en ruimte voor. Ik ben blij dat we hem voor deze periode aan ons hebben kunnen binden.”

Liesdek maakte dit seizoen in de eerste wedstrijd van het seizoen zijn debuut voor Telstar. Inmiddels staat de teller op 15 wedstrijden waarin hij 1 maal het net wist te vinden en tot tweemaal toe erg belangrijk was met een assist. Liesdek kwam aan het begin van het seizoen over van de amateurs van A.S.C. de Volewijckers nadat hij eerder twee seizoenen uitkwam voor de jeugd van Roda JC. Yaël Liesdek is de zoon van voormalig Witte Leeuw Marcel Liesdek.