Single Blog Title

This is a single blog caption

Lachende gezichten tijdens de open dag

Het was gister goed toeven in het Rabobank IJmond Stadion. De heerlijke temperatuur, het zonnetje, de heerlijke koude biertjes en de activiteiten rond het gehele stadion. Voor het stadion konden de supporters hun hart ophalen met het kopen van kleding die veelal door de spelers gedragen is. Net als elk jaar was de stand enorm populair en hadden de dames achter de stand geen tijd om even rustig aan te doen. Ook Daan en zijn hulptroepen brachten veel nieuwe merchandise aan de man en konden tevreden terugkijken op de dag.

Op het hoofdveld konden de kinderen genieten van een mooi parcours wat was uitgezet in samenwerking met Tata Steel. Er kon, in samenwerking met een aantal spelers, gewerkt worden aan diverse voetbalonderdelen. De tips van de professionals deed de jeugdige voetballers veelal enthousiasmeren om de onderdelen nog een keer te doen. Wij hebben het al gezien: Daar gaan wij nog veel plezier aan beleven in de toekomst!

Voor de wat oudere supporter was er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de trainer en de clubleiding. Er werden veel kritische vragen gesteld en trainer Michel Vonk gaf wat meer inzicht in zijn denkwijze over Telstar en voetbal in zijn algemeen. Commercieel directeur Steef Hammerstein kreeg ook een aantal mooie vragen op zich afgevuurd en ook hij zorgde er voor dat zijn boodschap en intenties duidelijk werden voor de supporters.

Naast voetbal konden de sportliefhebbers ook genieten van de tractor pulling car die hoofdsponsor MPM Oil Company had neergezet voor het stadion. De zogeheten “MPM seaside affair” was een ware publiekstrekker. De handen moest even voor de oren toen rond de klok van 13 uur de motoren werden gestart. In Zandvoort zal men raar opgekeken hebben dat de geluiden nu eens van onze kant uitkwamen. Wat een prachtige ervaring!

Nadat de spelers werden voorgesteld was daar de afsluiter van de open dag: De wedstrijd Telstar – FC Volendam. Helaas eindigde de wedstrijd zoals hij begon: 0-0. Desondanks kijken wij met een fantastisch gevoel terug op deze open dag.

Dank gaat uit naar alle medewerkers, vrijwilligers en sponsoren die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Foto’s volgen