Single Blog Title

This is a single blog caption

Koop nu jouw halve seizoenkaart!

Strijd, passie, vechtlust, goals, vreugde, verdriet. De eerste seizoenshelft van Telstar heeft het állemaal. Prachtige overwinningen in het Rabobank IJmond Stadion op bijvoorbeeld koploper NEC, de 4-0 nederlaag waarmee Almere City FC naar huis gestuurd werd, Go Ahead Eagles die geen poot aan de grond kreeg, de comeback tegen FC Oss, maar ook de harde tik van Fortuna Sittard die direct werd weggepoetst met 5 zeges op rij. En we zijn nog niet eens bij de winterstop. De mooiste wedstrijd van het jaar staat ons nog te wachten: Telstar – De Graafschap.
 
Wij hebben dit seizoen veelvuldig mogen genieten van goed gevulde tribunes. De spelers, de staf, ze hebben van jullie genoten. Jullie vormden eens te meer een belangrijke schakel in deze prachtige club.
 
Met de tweede seizoenshelft in het verschiet starten wij per direct de verkoop van de halve seizoenkaarten voor de Oost-tribune, West A en West F. Met de halve seizoenkaart verzeker jij je van een prachtige plek tijdens de tweede seizoenshelft met wedstrijden tegen onder meer FC Volendam, Jong Ajax, Jong AZ en SC Cambuur. Als je voor 22 december jouw halve seizoenkaart koopt, heb je al direct toegang tot de cultclash Telstar – De Graafschap 22 december a.s.
 
Voordelig
Weet je hoeveel geld je kunt besparen met jouw halve seizoenkaart? Voor de Oost-tribune bespaar je €27,50 terwijl je voor West A en West F €35 kunt besparen. Daar kun je héél wat biertjes mee halen! Let op: extra kortingen voor jeugd en 65+
 
Bestellen
Bestellen is heel eenvoudig. Bezoek onze link en kies jouw vak en prijscategorie. Rond de bestelling af en geniet van jouw allerbeste aankoop van 2017!