Single Blog Title

This is a single blog caption

Karim Rossi is een Witte Leeuw!

Telstar en Karim Rossi hebben overeenstemming bereikt over een contract tot het einde van het seizoen. De 24-jarige, in Zwitserland geboren spits, komt per direct over van SC Cambuur en tekende vanavond een contract in het Rabobank IJmond Stadion.

“Wij zijn erg blij met de komst van Karim. Bij het zoeken naar echte centrum spits kwamen we al snel uit bij Karim. Zijn contract bij Cambuur liep echter nog door. Gelukkig is het allemaal toch nog goed gekomen. Karim oogde direct gemotiveerd om aan te sluiten bij de Witte Leeuwen zo bleek uit goede gesprekken met de trainer Mike Snoei. Omdat Karim 100% voldoet aan het profiel dat we zochten denk ik dat Telstar veel plezier aan hem zal beleven.” Vertelt technisch directeur Piet Buter. Gaat Telstar nog verder op zoek naar aanvallende versterkingen? “Uiteraard, binnen onze mogelijkheden kijken wij verder. Met een beperkt budget is het altijd goed afwegen welke keuzes je maakt. Vandaag hebben een aantal mensen zich, wederom, laten gelden als échte Witte Leeuwen. Mede door hen hebben wij de komst van Karim kunnen realiseren.”

Na Mendes Moreira en Nick Plomper is Karim Rossi de derde nieuweling in deze winterperiode. Wij heten Karim van harte welkom bij de Witte Leeuwen