Seizoen 2022-2023

Losse kaartverkoop

Seizoen 21-22 zit er op en met een teleurstellende 19e plaats op de ranglijst kijken we snel weer vooruit naar het nieuwe seizoen.

Het speelschema is op moment van schrijven nog niet bekend maar het is uiteraard wel mogelijk om je seizoenkaart aan te schaffen.

Seizoenkaart 22-23

Geen Telstar-wedstrijd missen? Je kunt vanaf nu een seizoenkaart kopen voor alle wedstrijden van seizoen 22/23.
 

Wij kijken ernaar uit om jou na de zomerstop weer in het stadion te zien om de Witte Leeuwen samen naar de overwinning te juichen!
 

Voordelen van een Telstar-seizoenkaart:
 

  • Je hebt je eigen vaste plaats bij alle thuiswedstrijden.
     
  • Je betaalt omgerekend gemiddeld €6,50 per wedstrijd met een seizoenkaart i.p.v. gemiddeld €11 voor een losse kaart per wedstrijd.
     
  • Je hebt gemiddeld 40,74% korting, je bezoekt dus ongeveer 8 van de 19 wedstrijden gratis.
Klik hier voor de Seizoenkaart

Mandjes

Het meest bekende scorebord van Nederland. De mandjespaal van onze Jeroen. Met de V en T van voor en tegen waar het publiek de stand kan volgen middels de opgehangen vismandjes. Een traditie die wij graag in ere houden! En éénmaal per seizoen draait die grappenmaker Jeroen de manden om.. 

Gemoedelijkheid

Bij Telstar is het altijd gezellig. Al jarenlang komen wij fantastisch uit de diverse onderzoeken betreffende onze gastvrijheid en de sfeer die de supporters ervaren. Kindvriendelijk, gezellig en natuurlijk gastvrij. Dat moet je ervaren!

Opkomst tune

De vaste bezoekers zullen de eerste tune direct kennen. Zolang de speakers draaien in het Buko Stadion wordt Telstar - The Tornados afgespeeld bij het betreden van het speelveld. Kippenvel over het hele lichaam, dat is de charme van Telstar!

Benaderbaar

De Witte Leeuwen zijn er voor iedereen. Een thuiswedstrijd van Telstar staat bol van spanning en gezelligheid. In ons DNA zit om de spelers duidelijk te maken hoe belangrijk onze supporters zijn. Waar mogelijk zullen de spelers na afloop alle tijd nemen voor onze supporters.

De Witte Leeuwen kunnen uw steun goed gebruiken, ook tijdens uitwedstrijden. De verkoop voor het uitvak gaat altijd via Telstar. Per wedstrijd worden er regels opgesteld door de te bezoeken club in samenspraak met de lokale overheden. Daarmee kan het voorkomen dat er bij sommige wedstrijden een verplichte vervoersregeling van toepassing is. Telstar is altijd strijdbaar en heeft voorkeur om onze supporters via vrij vervoer de wedstrijden te laten bezoeken. Wanneer Telstar het niet eens is met een vervoersregeling zal het daar tegen appeleren. 


De verkoop voor uitwedstrijden is vaak tijdsgebonden. Zorg daarom dat u tijdig uw kaarten aanschaft. De verkoop gaat geheel digitaal. 

 

Klik hier voor het verkoopoverzicht
Naar boven