Single Blog Title

This is a single blog caption

Juan en Dani als VIP naar Telstar

Juan Cruz en zijn zoon Dani hebben vorige week vrijdag een heerlijke voetbalavond beleefd in het Rabobank IJmond Stadion. Dankzij Van der Valk Taxiservice, Telstar en de Jutter/de Hofgeest waren zij als VIP-gast aanwezig bij de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Tegenstander was Jong PSV, dat met sterspelers als Maxi Romero en Ramon Lundqvist helaas een maatje te groot was voor Telstar (2-4).

Juan en Dani werden door hun buurvrouw Claudia van Batum Mosselveld aangemeld voor het complete avondje uit bij Telstar, dat sinds vorig jaar wordt aangeboden aan een gezin dat vlak voor de kerst wel een opsteker kan gebruiken. ,,In maart dit jaar zijn zij hun vrouw en moeder Patricia verloren aan de slopende ziekte kanker’’, schreef Claudia. ,,Zij is helaas maar 43 jaar geworden en heeft jarenlang gevochten tegen de ziekte, want zij had nog zo vreselijk veel om voor te leven. In deze zware tijd heeft Juan haar iedere dag verzorgd, de zorg van Dani op zich genomen en daarbij nog zoveel mogelijk waar het kon zich ingezet voor zijn werk. Iets wat Juan ook niet opgaf zijn vrijwilligerswerk voor het jeugdteam J10.1 van FC Velsenoord. Deze jongens geeft hij meerdere keren per week training. De liefde voor het voetbal is, zeker nu Patricia er niet meer is, datgene wat ze er in deze moeilijke tijd doorheen trekt.’’

Juan en Dani werden samen met twee vrienden thuis opgehaald door Van der Valk Taxiservice. Daarna werden zij ontvangen in de Witte Leeuwen Kooi, de businessclub van Telstar, waar zij een driegangendiner kregen aangeboden. De voetbalavond werd afgesloten met een meet & greet met aanvoerder Frank Korpershoek, die uitgebreid de tijd nam voor een praatje met Dani en zijn vrienden. Aan de gezichten van Juan en Dani te zien genoten zij volop van het uitje naar Telstar. En dat was precies waar het de initiatienemers om te doen was!