Single Blog Title

This is a single blog caption

Jouw naam op het heilige shirt? Het kan..

Op zondag 30 augustus speelt Telstar haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In het Telstar stadion is FC Volendam de tegenstander. Een prachtige aftrap van het nieuwe seizoen: de vissersderby. Een wedstrijd die live te zien is op Fox Sports.
 
Telstar heeft nog geen hoofdsponsor. Daarom willen we voor deze wedstrijd het shirt, en enkele VIP-plaatsen die een hoofdsponsor normaal gesproken krijgt nu ter beschikking stellen aan een persoon die dit goed kan gebruiken. In deze tijd zijn er veel mensen in de regio die een zetje in de rug, een spreekwoordelijke arm om de schouder of een flinke schouderklop goed kunnen gebruiken. Juist naar die mensen zijn wij op zoek!
 
Ben of ken jij die persoon? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie voor zondag 23 augustus 18.00 uur naar info@sctelstar.nl. Vertel daarbij zo compleet mogelijk om wie het gaat, waarom juist deze persoon deze heilige plek op de borst van het shirt dient te krijgen en natuurlijk zijn of haar link met de Witte Leeuwen. Uit deze inzendingen zal een deskundige jury bepalen wie straks op mooie shirt zal prijken, en wie zich voor een dag hoofdsponsor mag noemen van de Witte Leeuwen. Nederland zal de naam kennen, maar natuurlijk ook het verhaal daarachter.
 
Schroom niet en laat het ons weten!