Pers en accreditatie

Journalisten dienen te allen tijde 24 uur  voor de wedstrijd een accreditatie aan te vragen via NSP.

Door de corona maatregelen is het aantal plaatsen beperkt. De gehele distributie gaat via NSP. Gedurende het seizoen 2020/2021 is de perstribune alleen toegankelijk met een NSP kaart. Telstar beschikt over 8 plaatsen voor fotografen. Ook zij dienen zich aan te melden via NSP en in het bezit te zijn van een NSP kaart. Telstar heeft altijd het recht om niet-NSP kaarthouders te weigeren.


Contactpersoon accreditatie/perskaarten, staf en spelersgroep, interview-afspraken, fotoshoots, persberichten, vragen van de media, en alle overige mediazaken:


Dennis Bliek
Email: communicatie@sctelstar.nl
Telefoon: 0255-546920

(Contact – met name interview-aanvragen – bij voorkeur via mail).

Toegang perstribune

De perstribune is te bereiken via de spelerstunnel, linksaf en aan uw linkerhand bovenaan de rode stoelen. De perstribune is gereserveerd voor alle media met uitzondering van TV-pers en fotografen.
 

In totaal zijn er 9 zitplaatsen beschikbaar. Radioverslaggevers hebben vaste plaatsen op de perstribune, dit in verband met de aanwezige technische faciliteiten. De perstribune bestaat uit stoelen en uitklapbare tafels waarbij de pers de beschikking heeft over communicatielijnen en/of stroom.
 

Tevens is er draadloos internet te ontvangen op de perstribune. Dit gaat in overleg met de club. U heeft geen beschikking over ISDN. 
 

Telstar verstrekt geen parkeerkaarten voor de pers.. Alle media kunnen gratis parkeren op de openbare parkeerplaats tegenover het stadion aan de Minister van Houtenlaan. Uitzondering zijn de materiaalwagens van de zendgemachtigden; zij kunnen lossen en laden achter de Oosttribune, maar daar niet parkeren. Zij kunnen parkeren op het parkeerterrein tegenover de hoofdingang

Naar boven