Elftal voor Talent!

Sinds seizoen 2020-2021 hebben de Witte Leeuwen weer jeugdteams in de gelederen. In dat seizoen kwam er een O21 elftal en in het seizoen daarna werden er een O18 én O16 team aan toegevoegd.
 

O21 komt uit in de vierde divisie en in het eerste seizoen wisten O18 en O16 te promoveren naar de vierde divisie. Er werden dus direct al goede stappen gezet.
 

Rory Roubos is als Hoofd Jeugd Opleiding nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de jonge Witte Leeuwen. Hij heeft een mooie groep trainers, assistenten etc. neer te zetten om het maximale uit de spelers te halen. Mooi voorbeeld is Yael Liesdek, die in zijn eerste seizoen bij de O21 een contract wist te verdienen bij het eerste elftal en daar nog steeds deel uitmaakt van de selectie.
 

De jeugdopleiding wordt financieel gesteund door een groep sponsoren, verzameld onder het zogenaamde Elftal van Talent. Samen met het Witte Welpen Fonds zorgen zij er voor dat het aan de jeugdopleiding niets ontbreekt en dat de focus kan liggen op het beter maken van de spelers en doorstroming naar het eerste elftal te bevorderen.
 

 

Naar boven