Single Blog Title

This is a single blog caption

Jeroen, een verantwoordelijke Witte Leeuw!

De teleurstelling was vrijdag duidelijk merkbaar op de tribunes. Onze Witte Leeuwen liepen tegen een zeperd aan op het veld. Daar is genoeg over gesproken en geschreven. Het heeft geen zin om helende wonden weer open te maken.
 
Aan het einde van de wedstrijd wilde Jeroen (10) zijn coupon inleveren om kans te maken op een gesigneerd shirt van Edgar Davids. Echter hoorde Jeroen iemand om hulp roepen. Een oudere supporter was ten val gekomen bij de toiletten. Ondanks zijn jonge leeftijd pakte Jeroen zijn verantwoordelijkheid. Hij zorgde er persoonlijk voor dat de stewards de gevallen supporter eerste hulp konden bieden. Een actie waar wij met zijn allen énorm van kunnen leren. Wij nemen dan ook graag onze spreekwoordelijke pet en hoed af voor Jeroen!
 
Helaas kwam later voor Jeroen pas het besef dat hij in alle tumult vergeten was zijn coupon in te leveren. Omdat wij zo enorm blij zijn met supporters als Jeroen hebben wij Jeroen vandaag uitgenodigd op de club om hem persoonlijk een gesigneerd shirt van Edgar Davids, met een mooie boodschap, te overhandigen.
 
Jeroen, bedankt voor jouw handelen deze avond. Jij bent Witte Leeuw waardig!