Single Blog Title

This is a single blog caption

INFORMATIE VAK V(ELSERBROEK)

Telstar wil de band met inwoners van Velsen aanhalen en doet dat onder andere door hele wijken uit te nodigen voor een wedstrijd van de Witte Leeuwen. Op vrijdag 5 februari is Velserbroek aan de beurt. Hiervoor wordt een speciaal vak geopend.

Alle inwoners van Velserbroek hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen van de Telstar-directie. ,,Om u ervan te overtuigen dat er een supporter van Telstar in u schuilt, nodigen wij u graag uit voor de wedstrijd Telstar-MVV Maastricht. U bent die avond – met uw gezin of met vrienden – van harte welkom in Vak V(elserbroek). Daar ligt onder meer een unieke fanshawl voor u klaar.’’

Velserbroekers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar administratie@sctelstar.nl. Een kaartje voor Vak V(elserbroek) kost 6 euro. Met z’n tweeën naar de wedstrijd kost 10 euro, drie personen betalen 12 euro en vier personen 15 euro.

Kaarten kunnen op de wedstrijddag tegen contante betaling worden afgehaald bij de kassa van de Oosttribune. De wedstrijd tegen MVV Maastricht begint om 20.00 uur.