Single Blog Title

This is a single blog caption

INFORMATIE TELSTAR – AJAX

De kraker komt steeds dichterbij. Woensdag 18 december 18.30 uur, in het Rabobank IJmond Stadion ontvangt Telstar landskampioen Ajax. De afgelopen dagen zijn er bij de club veel aanvragen voor kaarten binnengekomen. Er is gekozen voor een schema waarin de meest trouwe supporters voorrang krijgen voor het aankopen van kaarten voor de wedstrijd Telstar – Ajax. Onderstaand schema zal worden gehanteerd om iedereen een gelijke kans te geven op kaarten. Let op: sponsoren en andere houders van seizoenkaarten van vak B,C,D en E worden separaat benaderd. Tijdens de wedstrijd Telstar – Ajax zal er een extra tribune geplaatst worden aan de noordzijde van het Rabobank IJmond Stadion. Momenteel wordt er berekend en bekeken hoeveel toeschouwers de Noord-tribune kwijt kan. Hier komen wij zsm op terug. Let op: de Noord-tribune beschikt niet over een dak!

Wij zullen een speciaal passe-partout introduceren waarmee de decembermaand met recht een Witte maand wordt. Met de passe-partout koopt u een pakket met daarin kaarten voor de thuiswedstrijden van Telstar tegen NAC Breda (6 december 20.00 uur), Ajax (18 december 18.30 uur) en Jong AZ (22 december 14.30 uur).

Neem al uw Witte Leeuwen vrienden mee, en samen genieten we van een mooie avond! Let op: op de aangegeven startdata starten we om 9.00 uur met verkoop en we eindigen op de einddata om 23.59 uur.

Bij verkoop aan het stadion kunt u contant betalen en via de pin. Voorkeur gaat uit naar pinnen.

KLIK HIER VOOR DE ONLINE VERKOOP

Schema

12 t/m 17 november: seizoenkaarthouders

Tussen 12 en 18 november krijgen de seizoenkaarthouders de mogelijkheid hun eigen stoel te kopen + 1 extra kaart. Via www.telstarticket.nl of op kantoortijden aan de balie bij het Rabobank IJmond Stadion. Bij verkoop aan het stadion dient u uw seizoenkaart + identiteitskaart te tonen. Let op: het is alleen mogelijk kaarten voor Oost, West A + West F te kopen. Let op: verkoop aan de balie kan alleen als identiteitskaart en seizoenkaart overeen komen.

UPDATE: Door extra verplichtingen rondom de wedstrijd kunnen seizoenkaarthouders voor vak A of F in eerste instantie tussen 12 en 17 november alleen hun eigen kaart kopen om zo iedereen een kaart te garanderen. De overgebleven kaarten gaan van 18 t/m 20 november in de verkoop en zijn alleen beschikbaar voor seizoenkaarthouders van deze vakken. 

Wilt u meer dan 2 kaarten kopen? Koopt u dan een passe-partout. Naast uw eigen kaarten kunt u 2 passe-partouts per seizoenkaart kopen. De passe-partouts zijn alleen beschikbaar voor de Oost-tribune. Let op: bent u seizoenkaarthouder voor de vakken A of F, dan kunt u alsnog een passe-partout kopen op de Oost-tribune. Door de geringe capaciteit op de vakken A en F is het niet mogelijk hier een passe-partout te kopen. Passe-partouts zijn alleen beschikbaar aan de balie in het Rabobank IJmond Stadion en worden verkocht vanaf 18 november voor seizoenkaarthouders. Voor die tijd is het niet mogelijk een passe-partout aan te schaffen.

Online verkoop: Ja

Offline verkoop: Ja

18 t/m 20 november: geregistreerde kaartkopers + passe-partouts

18, 19 en 20 november kunnen supporters die het huidige seizoen een kaart gekocht hebben (voor 8 november) via ons online ticketingsysteem (let op: andere online kanalen tellen niet mee!) kaarten kopen voor de wedstrijd (Oost-tribune, Noord-tribune). U kunt 2 kaarten per account kopen. Deze kaarten zijn alleen online te koop. Er is geen registratie geweest van kaartkopers aan de kassahokjes gedurende het seizoen. Deze supporters kunnen daarmee niet met voorrang kaarten kopen. Let op: dit zijn dus geen seizoenkaarthouders.

U kunt via www.telstarticket.nl na het inloggen in uw account zien of u gebruik kunt maken van de regeling. Wanneer u op uw naam drukt, ziet u het overzicht met loyaliteitspunten. Als u 1 of meer loyaliteitspunten heeft, dan ziet u dit in uw overzicht/profiel. U ziet dan ook de mogelijkheid om kaarten te kopen. Is deze mogelijkheid niet zichtbaar? Dan heeft u geen loyaliteitspunten.

Het is hier niet mogelijk een passe-partout te kopen als u geen seizoenkaarthouder bent. Deze is in deze fase alleen beschikbaar voor seizoenkaarthouders. U kunt 2 passe-partouts per seizoenkaart bestellen. In deze fase is deze alleen beschikbaar voor de Oost-tribune á € 30,-. Vanaf 25 november kunt ook u extra kaarten kopen via de open verkoop voor passe-partouts. Let op: passe-partouts alleen offline te verkrijgen.

Online verkoop: Ja

Offline verkoop: Nee

21 en 22 november: bezoekers regio IJmond

Op donderdag 21 en vrijdag 22 november kunt u als inwoner van de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, en Haarlem. Kaarten kopen aan de balie van het Rabobank IJmond Stadion. Op vertoon van uw identiteitskaart kunt u maximaal 2 kaarten per persoon kopen. Let op: deze verkoop is alleen aan het stadion en niet online!

Online verkoop: Nee

Offline verkoop: Ja

25 en 26 november: vrije verkoop passe-partout

Op maandag 25 en dinsdag 26 november heeft u de mogelijkheid om voor de open verkoop een kaart te bemachtigen voor onder andere de wedstrijd tegen Ajax. Wij zullen een speciaal passe-partout introduceren waarmee de decembermaand met recht een Witte maand wordt. Met de passe-partout koopt u een pakket met daarin kaarten voor de thuiswedstrijden van Telstar tegen NAC Breda (6 december 20.00 uur), Ajax (18 december 18.30 uur) en Jong AZ (22 december 14.30 uur).

De passe-partout is alleen beschikbaar voor de Noord-tribune en kan gekocht worden door iedereen. Maximaal 2 passe-partouts per persoon. Een passe-partout kost € 30,-. Er is geen onderscheid tussen jeugd en volwassenen wat betreft de prijsstelling voor de passe-partout. De verkoop is alleen aan de balie bij het Rabobank IJmond Stadion.

Online verkoop: nee

Offline verkoop: Ja

27 november: vrije verkoop

Vanaf woensdag 27 november is het mogelijk om zonder restricties kaarten te kopen (max 10 per persoon). Let op: wij mogen uw identiteitskaart vragen bij offline verkoop. Online en offline.

Online verkoop: Ja

Offline verkoop: Ja

Prijzen

West A / F : € 25,-

Oost-tribune : € 20,-

Noord-tribune : € 17,50,-

Passe-partout: € 30,-

FAQ

Zijn seizoenkaarten geldig?

Nee. Seizoenkaarten voor de publieksvakken zijn niet geldig. Voor een beperkte groep sponsoren is deze wel geldig. Deze sponsoren krijgen apart bericht van ons.

Kan ik kaarten reserveren?

Het is alleen mogelijk om uw kaart te reserveren via ons online ticketing systeem. Er worden geen kaarten gereserveerd via de email of telefonisch.

Zijn er verschillende prijzen?

Er is geen verschil tussen jeugd, volwassenen en 65+. Er is wel onderscheid tussen de verschillende vakken.

Ik heb een probleem met mijn loyaliteitspunten?

Heeft u dit seizoen online een kaart gekocht, maar heeft u geen loyaliteitspunten ontvangen op uw account, maar had u hier wel recht op? Neemt u dan contact op via info@sctelstar.nl.

Kan een amateurclub extra kaarten kopen?

De amateurclubs uit de regio worden apart benaderd voor een extra mogelijkheid voor het reserveren van kaarten. Dit gaat in zijn geheel via de amateurclubs. Correspondentie met Telstar hierover is dan ook zinloos.

Wat als ik nu nog een seizoenkaart bestel?
U bent van harte welkom om nu nog een seizoenkaart te bestellen. Als u deze voor 17 november a.s. via www.telstarticket.nl aanschaft gaat u automatisch mee in de eerste ronde verkoop. Daarnaast bent u de rest van het seizoen onderdeel van onze trouwe supportersschare!

Kan ik kaarten doorverkopen?

Nee. Het is niet mogelijk om uw gekochte kaarten door te verkopen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gekochte kaarten.

Is er ook verkoop aan het stadion?

In bepaalde periodes worden er ook kaarten aan het stadion verkocht. In bovenstaande tekst wordt dit duidelijk aangegeven.

Is er ook avondverkoop aan het stadion?

Vrijdag 22 en maandag 25 november is er de mogelijkheid voor mensen die recht hebben om kaarten te kopen bij het Rabobank IJmond Stadion dit in de avonduren te doen. De kassa bij de balie is dan tot 20 uur geopend voor supporters uit de regio. Let op: maximaal 2 kaarten per persoon. Let op: identificatie verplicht.

Zijn er vaste zitplekken?

Bij aankoop van een kaart op de Noord en Oost-tribune heeft u de vrije keuze op welk gedeelte van de tribune u gaat zitten. De stoelen zijn niet genummerd en daarmee kunt u dus zelf een plaats uitzoeken. Voor de vakken A en F geldt dat u zelf kunt kiezen op welk gedeelte van het vak u gaat zitten, maar u kunt alleen op het vak zitten waar u een kaart voor heeft gekocht.

Kan ik ook groepsaanvragen doen?

Nee. Om iedereen een gelijke kans te geven op kaarten doen wij op voorhand niet aan groepsaanvragen. Mocht u van plan zijn met een groep de wedstrijd te bezoeken, dan kunt u vanaf 25 november via de vrije verkoop uw kaarten aanschaffen.

Kan ik ook kaarten voor het uitvak kopen?

Nee. Kaarten voor het uitvak gaan in zijn geheel via Ajax

Kan ik kaarten retourneren/wisselen?

Nee. Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild.

Kan ik als seizoenkaarthouder ook na 27 november kaarten kopen?

Dat kan, echter heeft u dan niet meer de exclusiviteit. Vanaf 12 november kunt u kopen volgens de voorwaarden die dan gelden. Ook tijdens de andere periodes kunt u dan uw kaarten nog aanschaffen, online en offline. Vanaf 25 november kunt u zonder limiet kaarten bestellen.

Ik heb geen bevestiging ontvangen.

Check voor u uw kaarten online koopt altijd of u het goede mailadres heeft ingevuld. Ontvangt u alsnog geen mail, checkt u dan uw spambox.

Als ik mij vandaag nog registreer en een kaart koop, ben ik dan een geregistreerde gebruiker?

Nee. Het is alleen geldig voor eerdere wedstrijden.