Single Blog Title

This is a single blog caption

INFORMATIE TELSTAR – AJAX

De wedstrijd tegen Ajax houdt de gemoederen al weken bezig. Het stadion is stijf uitverkocht en op voorhand mogen we al spreken van één groot voetbalfeest! Om de avond en de drukte zo goed mogelijk te laten verlopen wijzen wij u graag op een aantal zaken rondom de wedstrijd zodat het ook voor iedereen een voetbalfeest wordt:
Kom op de fiets!
Met de extra noord-tribune huisvesten wij minimaal 1600 supporters meer dan tijdens een normale uitverkochte wedstrijd. Wij doen daarom een dringende oproep om op de fiets naar het Rabobank IJmond Stadion te komen. Er zullen rondom het stadion extra plekken gecreëerd worden waar u uw fiets kwijt kunt. Komt u toch met de auto, hou er dan rekening mee dat er beperkte parkeergelegenheid is. U kunt parkeren tegenover het Rabobank IJmond Stadion, bij VV Waterloo, bij KHC Strawberries en bij zwembad de Heerenduinen. Let op: er zal verscherpte controle op parkeren plaatsvinden.
Betreden stadion
Wij vragen iedereen op tijd te komen. De deuren van het stadion openen om 16.30 uur. Op zowel de Noord als Oost-tribune is het groteendeels vrij zitten. U kunt daarmee plaats nemen op de stoel waar u graag wil zitten. Op de Oost-tribune is er één vak (vak M) alleen toegankelijk voor genodigden voor dit vak. Stewards zullen hier controle op uitvoeren,.
Let op: bij het betreden van het stadion kan uw identificatie gevraagd worden. Telstar heeft het recht supporters die zich niet kunnen legitimeren kunnen worden geweigerd. Het is daarnaast niet toegestaan om eigen drinken of paraplu’s mee te nemen. Daarnaast hanteren wij de vaste huisregels van de Witte Leeuwen. Bezoekers voor de Noord-tribune gaan via de ingang bij vak A naar binnen.
Toegangsbewijs
Heeft u digitaal een kaart gekocht voor de wedstrijd? Dan dient u uw E-ticket uitgeprint mee te nemen naar de wedstrijd. Het is niet mogelijk uw kaart te controleren vanaf een telefoon. Wij hebben niet de mogelijkheid uw kaart te printen. Het is niet toegestaan toegangsbewijzen over te dragen of door te verkopen. Wij raden een ieder af om kaarten die niet door Telstar worden aangeboden te kopen op bijvoorbeeld Marktplaats. Wij zullen de aangeboden kaarten blokkeren.
Horeca
In het stadion zult u diverse horecapunten vinden met zowel eten als drinken. Het is tijdens Telstar – Ajax alleen mogelijk uw aankopen bij deze horecapunten te doen met speciale munten. Deze kunt u in het stadion kopen bij de verschillende verkooppunten. Dit om de doorstroming te verbeteren en voor de veiligheid van onze medewerkers. Munten zijn per 5 te koop en hebben een waarde van € 2,80 per stuk.  Heeft u na de wedstrijd nog munten over? Deze kunt u ook tijdens Telstar – Jong AZ (22/12 14.30 uur) gebruiken. Overgebleven munten worden niet teruggenomen. 
Weersomstandigheden
Wij hebben heel veel in de hand, behalve het weer. De Noord-tribune is zoals bekend niet overdekt. Bij regen zullen wij poncho’s uitdelen aan de aanwezige supporters op de Noord-tribune. Bij onweer zullen wij u verzoeken de tribune te verlaten tot de situatie veilig genoeg is om terug te keren