Single Blog Title

This is a single blog caption

Informatie seizoenkaarten

Het was een fantastisch seizoen voor de Witte Leeuwen. De Jupiler Play-Offs werden bereikt, talenten stonden op, het aanvallende voetbal was veelal oogstrelend, grote ploegen beten zich stuk op de Witte Leeuwen en de bekende tent was meerdere malen vol. Een seizoen om trots op te zijn!

#DIETENTMOETVOL

Ook het komende seizoen kunt u weer de benodigde steun in de rug zijn van de ploeg. Vanaf donderdag 17 mei 12.00 uur kunt u via www.dietentmoetvol.nl uw seizoenkaart aanschaffen voor het nieuwe seizoen. U bent verzekerd van 19 wedstrijden in het Rabobank IJmond Stadion. Krakers tegen FC Twente, Roda JC, Jong Ajax en Go Ahead Eagles. Ze staan allemaal op het programma.

Prijzen

Oost normaal € 120,-
Oost jeugd (t/m 16 jaar bij aanschaf) € 70,-
Oost 65+ (bij aanschaf) € 100,-
West A / F € 145,-
West A / F jeugd (t/m 16 jaar bij aanschaf) € 100,-
West 65+ € 120,-

Extra voordeel verlengers

Heeft u het afgelopen seizoen een seizoenkaart gehad, dan heeft u extra voordeel. U rekent alleen de oude prijs af (5 euro korting op bovengenoemde prijzen, uitgezonderd jeugd West A / F). Daarnaast krijgt u 6 kaarten die u gedurende het seizoen kunt inwisselen voor losse kaarten voor wedstrijden in het Rabobank IJmond Stadion. Zo krijgen wij samen de tent vol! Alle huidige seizoenkaarthouders zullen benaderd worden. Deze actie is geldig tot 31 mei.

KLIK HIER EN VRAAG VANAF DONDERDAG DIRECT UW SEIZOENKAART AAN