Single Blog Title

This is a single blog caption

Informatie rondom tickets seizoen 2019/2020

Beste supporter,

Zojuist zijn alle seizoenkaarthouders en kopers van losse tickets van de laatste vier (niet gespeelde) thuiswedstrijden in de publieksvakken via de e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden tot compensatie. Heeft u geen e-mail gehad? Onderstaande is verstuurd en kan ook zonder de e-mail worden uitgevoerd. Kiest u er voor om geen compensatie aan te vragen, dan willen wij u danken voor uw steun!

 

Beste Witte Leeuw,

We hebben elkaar al even niet gezien… Lang hebben we de hoop gehad dat we het seizoen onder goede condities konden hervatten. En dat verlangen hield ons sterk.

Vanwege de corona-maatregelen heeft de KNVB het huidige voetbalseizoen voortijdig beëindigd. Uiteraard hadden we het seizoen het liefst uitgespeeld, maar tegen deze tegenstander kunnen en willen we niet spelen. We hebben genoten van de eerste maanden van Andries Jonker, de scoringsdrift van Reda Kharchouch, het zoveelste seizoen van clubicoon Frank Korpershoek, de ontwikkeling van spelers als Anthony Berenstein en Shayne Pattynama, maar ook van uw passie op de tribune, knotsgekke slotfases en de kraker tegen Ajax. Een seizoen om nooit te vergeten, maar met een wrang einde. Het Telstar Stadion is stil, is leeg en voelt voor even niet als onneembare vesting. 

Dankjewel voor jouw begrip en steun deze laatste weken. Wij zijn door COVID-19 voor een grote, onverwachte uitdaging komen te staan. Waar wij afgelopen weken in stilte naar oplossingen zochten, bleef jij geduldig. Voor jou is dat misschien vanzelfsprekend, maar wij waarderen dit enorm.

We vragen je om achter ons te blijven staan in deze moeilijke en onzekere tijden. En als jij het nodig hebt, staan we achter jou.

Jij hebt één of meerdere thuiswedstrijden moeten missen en daarom bieden we je graag een aantal mogelijkheden aan om je hierin tegemoet te komen, mocht je dit willen. Als dat voor jou niet nodig is, dan kun je deze mail aan je voorbij laten gaan en zijn we je enorm dankbaar voor je steun. Jouw steun die er voor zorgt dat wij de komende weken kunnen blijven bouwen aan de Witte Leeuwen. Jouw steun die als stimulans zal fungeren om deze prachtige club verder te helpen, de Witte Leeuwen naar voren zal stuwen maar bovenal zal voelen als een warm bad voor iedereen met Witte Leeuwenbloed.

Daarnaast werken wij hard aan de plannen rondom de seizoenkaarten voor het seizoen 2020/2021. Met de recente ontwikkelingen in ons achterhoofd onderzoeken wij diverse scenario’s. Wij zullen iedereen daar spoedig over informeren.

De mogelijkheden die we jou aanbieden als compensatie, kun je via hier bekijken. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan dien je dit voor 1 juli aan te geven.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@sctelstar.nl. Nogmaals dankjewel voor je onvoorwaardelijke steun en hopelijk zien we je snel terug in het Telstar Stadion.

Met vriendelijke groet,

Telstar 1963 N.V.