Single Blog Title

This is a single blog caption

INFORMATIE KAARTVERKOOP JUPILER PLAY-OFFS

Telstar heeft zich inmiddels tot in de halve finale van de Jupiler play-offs geknokt! Daar zal een tweeluik met De Graafschap bepalen wie er naar de finale zal gaan. Op 10 en 13 mei (12.30 uur) zullen de wedstrijden gespeeld worden. Afhankelijk van de stand zal Telstar beginnen met een uit of thuiswedstrijd.

Noord tribune

In de week voorafgaande aan de laatste thuiswedstrijd tegen SC Cambuur zal er op de Noordzijde van het Rabobank IJmond Stadion een extra, tijdelijke, tribune worden gebouwd. Deze tribune heeft een capaciteit van 1200 man. Kaarten voor deze tribune zijn beschikbaar voor de vrije verkoop. Tribune is een zitplaatsen tribune zonde dak

Prijs

Telstar heeft de mogelijkheid om in drie ronden deel te nemen aan de Jupiler play-off: Eerste ronde, halve finale, finale. De huidige stand op de ranglijst geeft Telstar echter recht om de eerste ronde over te slaan, en in te stromen in de halve finale.Telstar heeft besloten aparte prijzen te hanteren voor de verschillende ronden. Daarmee denken wij de juiste affiches te voorzien van de juiste prijs. Heeft u reeds een kaart voor de eerste ronde gekocht in de voorverkoop? Deze is gewoon geldig tijdens de halve finale!

WESTTRIBUNE VAKKEN A EN F
Halve finale: € 20,00
Finale: € 25,00

OOST
Halve finale: € 17,50
Finale: € 20,00

NOORD
Halve finale: € 15,00
Finale: € 17,50

Seizoenkaarten

Alle seizoenkaarten zijn niet geldig tijdens de Jupiler play-offs. Elke seizoenkaarthouder dient dus een kaart te kopen voor de Jupiler play-offs. Wel hebben onze seizoenkaarthouders de eerste mogelijkheid om kaarten te kopen en zullen wij deze groep trouwe supporters een extra korting aanbieden. Hierover zijn zij inmiddels apart ingelicht.

Start voorverkoop

De verkoop is inmiddels gaande. Een groot aantal supporters kocht reeds hun kaart. Wij willen u daarom vragen niet te lang te wachten met uw aankoop om teleurstelling te voorkomen.

Klik hier voor de online verkoop.

Veelgestelde vragen

Welke dag speelt Telstar thuis?
Dat is momenteel nog niet te zeggen. De stand van de Jupiler League kan per ronde verschillen waardoor je zomaar ineens begint met een uitwedstrijd.

Welke ronde prijs hanteren jullie?
Zolang wij ons nog niet officieel geplaatst hebben voor de halve finale zullen wij de prijzen hanteren voor de eerste ronde.

Ik heb een kaart gekocht voor de eerste ronde, maar die slaan we over. Wat nu?
Dan heeft u mazzel gehad. Heeft u een kaart gekocht op het moment dat de eerste ronde nog niet zeker werd overgeslagen, dan heeft u een goedkoper tarief gekregen. Echter zijn deze kaarten gewoon geldig in de eerste ronde waarin Telstar zal uitkomen. In het gunstigste geval is dit dus de halve finale.

Kan ik kaarten teruggeven als ik op die datum toch niet kan?
Nee. Wij kunnen geen kaarten terugnemen en geld retourneren.

Ik ben sponsor. Hoe zit het met mijn kaarten?
Sponsoren worden apart geïnformeerd over het kaartenbeleid.

Is er een jeugdtarief?
Nee. Helaas werken wij in de Jupiler play-offs niet met een jeugdtarief, daar het momenteel te fraudegevoel is met de huidige manier van controle.

Wanneer kan ik de online bestelde kaarten ophalen?
Circa een week voorafgaande aan de wedstrijd kunt u uw kaarten ophalen bij de hoofdingang van het Rabobank IJmond Stadion. Wij verzoeken iedereen om tijdig de kaarten op te halen in verband met de drukte.

En… Eventuele finale kaarten?
Die verkopen wij pas op het moment dat wij de finale daadwerkelijk bereiken. Wij zullen onze supporters dan direct informeren over de gang van zaken.