Single Blog Title

This is a single blog caption

Informatie kaartverkoop Almere City – Telstar

Op maandag 12 maart speelt Telstar in Almere tegen Almere City FC in het kader van de Jupiler League. In tegenstelling tot andere jaren is het dit keer mogelijk om de wedstrijd te bezoeken via de zogeheten autocombi. U koopt een kaart via Telstar, deze dient u op de dag van de wedstrijd tussen 17.45 en 18.00 uur om te wisselen bij het Rabobank IJmond Stadion. Hier ontvangt u een ticket voor de wedstrijd.

Een kaart (10 euro per stuk) kan vanaf nu gekocht worden bij de balie bij het Rabobank IJmond Stadion. Het is slechts mogelijk om 1 kaart per persoon te kopen. U dient zich te identificeren bij het kopen van uw kaart. Het omwisselen van kaarten vindt ook plaats op basis van de namen die kaarten gekocht hebben. Helaas heeft de club geen toestemming gekregen de kaarten ook online te verkopen. De verkoop is tot vrijdag a.s. 12.00 uur.

Let op: op dinsdag 6 maart zal het stadion tot 19.00 uur geopend zijn om ook de supporters die niet tijdens kantooruren kunnen komen de gelegenheid te geven hun kaart aan te schaffen. Dit is de enige avond dat het mogelijk is uw kaart aan te schaffen.

Daarnaast wijzen wij u op het alcoholprotocol en de routebeschrijving.

Alcoholprotocol Gemeente Almere Routebeschrijving Almere City