Single Blog Title

This is a single blog caption

Informatie busreis naar ADO Den Haag

Zojuist zijn de laatste kaarten verkocht voor de busreis naar de wedstrijd van ADO Den Haag – Telstar. Dat houdt in dat we morgen met 87 supporters de dubbeldekker bus instappen en Telstar op een fantastische manier gaan supporten. Daarnaast gaan er circa 70 supporters via de zogeheten autocombi richting Den Haag.

Het is toegestaan om eigen (pakjes) drinken mee te nemen. Het is niet toegestaan alcoholische dranken mee te nemen in de bus. De bus vertrekt om 18.00 uur vanaf het parkeerterrein tegenover het Rabobank IJmond Stadion. Zorg dat u tijdig aanwezig bent en dat u uw omwisselbiljet meeneemt. Deze heeft u verkregen bij het kopen van uw kaart. Let op: de kaart is naamgebonden. U kunt dus niet een ander iemand op uw naam en kaart laten gaan. De steward kan uw ID kaart vragen om toegang te krijgen tot de bus.

Na de wedstrijd wordt er bier verkocht in de bus. Neemt u kleingeld mee zodat het makkelijk af te rekenen is.

Wij doen een beroep op alle supporters om Telstar op een positieve manier te ondersteunen. Toon respect voor elkaar en andermans eigendommen. Samen gaan wij voor een prachtige bekerstunt!