Single Blog Title

This is a single blog caption

Informatie afscheid Piet van Oosterom

Let op: door de overweldigende reacties van iedereen die Telstar lief heeft, heeft de familie de wens uitgesproken dat iedereen welkom is op de begrafenis om zo op zijn of haar manier afscheid te nemen van Piet. Ook hoopt de familie op een prachtig eerbetoon in het stadion van zijn club Telstar 

Eerder deze week werd bekend dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze geliefde teammanager Piet van Oosterom. Na een kort ziekbed overleed Piet zondag op 61-jarige leeftijd. 

Komende vrijdag nemen wij afscheid van onze Piet van Oosterom. Piet wordt vrijdag begraven. Piet zal op weg naar zijn laatste rustplaats een laatste groet brengen aan het stadion. Wij willen iedereen vragen hierbij aanwezig te zijn om een prachtig erehaag te vormen voor Piet. Een laatste groet voor een man die zoveel voor onze club gedaan heeft. U kunt zich vrijdag uiterlijk om 15.15 uur melden bij het Rabobank IJmond Stadion om gezamenlijk Piet een prachtig afscheid te geven. Na afloop vertrekt de rouwstoet naar begraafplaats Westerveld, waar Piet begraven zal worden. De dienst start om 17.00 uur.