Single Blog Title

This is a single blog caption

In memoriam: Gertjan Huijbens

Telstar heeft met droevenis kennis genomen van het overlijden van Gertjan Huijbens. Gertjan is een bekend gezicht in de regio, en zeker ook bij Telstar. Gertjan is vanaf de oprichting van de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk actief geweest als programmamanager. In deze rol zorgde hij er voor dat Telstar grote stappen kon zetten op het maatschappelijke vlak en samen met zijn bestuursleden vormde zij een succesvolle basis waar Telstar nu nog de vruchten van plukt. Succesvolle projecten als Telstar Streetleague, School’s cool en Playing for Succes vormden de basis voor de stichting zoals hij er nu staat. Eerder dit jaar stopte Gertjan als programmamanager.

“Gertjan heeft onuitwisbare indruk gemaakt op ons.” vertelt commercieel directeur Steef Hammerstein. “Zijn passie, kennis en enthousiasme hebben er jarenlang voor gezorgd dat wij onze maatschappelijke kant optimaal konden gebruiken voor de Velsense samenleving. Gertjan was naast zijn activiteiten voor de club natuurlijk enorm bekend in de regio met zijn diverse activiteiten. Ik denk dat ik dan ook namens velen spreek als ik zeg dat dit een mokerslag is voor iedereen.”

Het overlijden van Gertjan slaat een gat in de Telstar familie en de Velsense samenleving. Wij wensen José, Thijs en Huub, zijn moeder Truus, familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

De familie roept op herinneringen en muziek te delen via
https://www.memori.nl/gedenkplaats/gertjan-huijbens/