Single Blog Title

This is a single blog caption

In memoriam: Fred André

Zojuist bereikte ons het trieste bericht dat Fred André vandaag is overleden.  De Witte Leeuwen zijn enorm geschokt en, ondanks zijn kwakkelende gezondheid de laatste jaren, was André nog altijd graag bij zijn Telstar te vinden tijdens de thuiswedstrijden, samen met zijn voetbalmaat Fred Bischot.

André maakte deel uit van de eerste selectie van Telstar. In 1963, het oprichtingsjaar, startte de centrale verdediger zijn loopbaan bij Telstar. Maar liefst 13 seizoenen lang, een unicum in deze tijden, maakte André deel uit van Telstar. In deze 13 seizoenen kwam André tot meer dan 300 wedstrijden in de hoofdmacht van Telstar. In 1976 maakte hij de overstap naar FC Volendam waar hij in 1979 zijn loopbaan beëindigde.

Daar hield het Telstar hoofdstuk echter niet op. In 1983 keerde André terug bij zijn Telstar, ditmaal als hoofdtrainer. Tot 1987 was André eindverantwoordelijke van de Witte Leeuwen.

Fred André werd 75 jaar. Fred danken we voor zijn toewijding en clubtrouw. Familie en vrienden wensen wij sterkte met dit enorme verlies.