Single Blog Title

This is a single blog caption

Gertjan Tamerus nieuwe assistent-trainer

Telstar heeft in de persoon van Gertjan Tamerus een nieuwe assistent-trainer gevonden. Oud-voetballer van onder andere HFC Haarlem, NAC en Heracles Almelo en huidig trainer van Koninklijke HFC Tamerus is daarmee de opvolger van Arvid Smit die als assistent-trainer bij de Oranje Leeuwinnen aan de gang gegaan is. Tamerus tekent een contract voor anderhalf seizoen bij de Witte Leeuwen.
“Ik ken Gertjan nog uit zijn tijd in het Haarlems jeugdteam, waar ik hem onder mijn hoede heb gehad. Toevalligerwijs zat hij in hetzelfde team als Arvid Smit, dus wat dat betreft is de cirkel rond. Gertjan bewijst met de Koninklijke HFC dat hij veel knowhow heeft en voor Telstar een grote aanwinst zal zijn. Ik ben blij dat wij zo snel een opvolger voor Arvid hebben kunnen vinden. Ook wil ik graag Ajax en de Koninklijke HFC bedanken voor hun medewerking bij de totstandkoming van deze constructie.” Legt trainer Andries Jonker uit.
Tamerus zal, naast zijn werkzaamheden bij Telstar, actief blijven als trainer van tweede divisionist Koninklijke HFC. Tamerus sluit vanaf woensdag aan bij Telstar.