Single Blog Title

This is a single blog caption

Elvio van Overbeek tekent contract bij Telstar

Telstar en Elvio van Overbeek (25) hebben overeenstemming bereikt over een contract voor de rest van het seizoen. Van Overbeek trainde deze week mee met de Witte Leeuwen en de aanvaller wist de technische staf van zijn kwaliteiten te overtuigen. Vanmorgen tekende hij een contract waarmee hij zich voor zeker 6 maanden Witte Leeuw mag noemen.

Na de komst van Karim Rossi gaf de technische staf reeds aan nog verder te zoeken naar aanvallende versterkingen. “Daar zijn wij nu in geslaagd. Een aantal spelers hebben wij de kans gegeven zich te bewijzen tijdens de trainingen. Met Elvio voegen wij behalve kwaliteit, ook ervaring toe aan de ploeg. Elvio heeft al flink wat wedstrijden op niveau in de benen en kan met deze ervaring bij ons een goede toegevoegde waarde zijn” legt Piet Buter uit.

Van Overbeek speelde de laatste seizoenen zijn wedstrijden in de zogeheten Jupiler League. In twee seizoenen bij De Graafschap kwam hij tot 45 wedstrijden. Voor zijn komst naar de Superboeren genoot van Overbeek zijn jeugdopleiding gedeeltelijk bij RKC Waalwijk en PSV. Via PSV stapte van Overbeek over naar Go Ahead Eagles. Na een periode bij Go Ahead Eagles maakte hij de overstap naar Doetinchem. Tussen 2011 en 2015 kwam van Overbeek uit voor verschillende nationale jeugdelftallen (Nederland -18, -19, -20, -21). Van Overbeek wordt per direct toegevoegd aan de selectie en is per direct speelgerechtigd.