Single Blog Title

This is a single blog caption

Doe jij mee met Youngstars?

Altijd al willen voetballen in een echt voetbalstadion van je favoriete club? Dat kan! Als je je nu inschrijft voor Youngstars on tour! Tijdens deze dagen staat het samen sporten en het bewegen op een ideaal sportveld centraal. Youngstars on tour is een Voetbal-Fun Dag voor zowel voetballende als niet-voetballende kinderen tussen de 6-8 jaar. Dit jaar zullen er events georganiseerd worden op de velden van tien Jupiler Clubs. De eerste drie vinden plaats op de velden van FC Emmen (uitverkocht), Almere City FC (middagsessie uitverkocht, extra sessie georganiseerd) en RKC Waalwijk (uitverkocht). Daarna volgen FC Den Bosch, FC Oss, Helmond Sport, FC Dordrecht, MVV Maastricht, FC Volendam en Telstar. Gedurende de middag zal er een afwisselend voetbalprogramma georganiseerd worden waarbij kinderen op een professionele en onvergetelijke manier samen kunnen voetballen. Je kunt ook je voetbalheld ontmoeten en met hem op de foto. Tijdens de gehele middag staan voetbal, ontwikkeling en natuurlijk plezier hoog in het vaandel!

Nieuwsgierig naar hoe je dag eruit zou zien? Bekijk dan het filmpje van het Youngstars on Tour event van Volendam dat vorig jaar georganiseerd is.

Op 5 april, tussen 15.00 en 17.30 uur, is Youngstars te gast in Velsen-Zuid. Ook jij kunt hier aan meedoen! Schrijf je nu in via deze link en zorg dat je er bij bent!